Γέννησε η Τζούλια Αλεξανδράτου!

Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της

Η Τζούλια Αλεξανδράτου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοίνωσε πως έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της

Η ίδια όλο αυτό το διάστημα ανέβαζε στιγμιότυπα από την περίοδο της εγκυμοσύνης της, χωρίς να έχει αποκαλύψει το παραμικρό για την ταυτότητα του πατέρα και το φύλο του μωρού.

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Ωστόσο, λίγο πριν γεννήσει, ενημέρωσε το διαδικτυακό της κοινό ότι περιμένει κοριτσάκι, ανεβάζοντας ένα βίντεο από την επίσκεψή της στον γυναικολόγο της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Hunt (@juliahunt0000)

 

Το απόγευμα της Δευτέρας, το πρώην μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο μέσα από το μαιευτήριο, στο οποίο φαίνεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι της κλινικής αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι της. 

«Γεννήθηκε το μωρό μου Πάρις! Σε αγαπάμε όσο δεν υπάρχουν λόγια Καλωσόρισες ( 9 μηνες Πεθαν@ ) ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα καταλάβει το ταξίδι της ζωής. Η ζωή σου είναι δική σου. Θα είμαι για πάντα απίστευτα ευγνώμων, τυχερή και ευλογημένη. Η ζωή μου τώρα αρχίζει. Έχω ό,τι Θέλω. ΟΛΑ ΜΟΥ», σχολίασε η ευτυχισμένη μανούλα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η κόρη της θα πάρει το όνομα Πάρις

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Julia Hunt (@juliahunt0000)

 Η πρώτη φωτογραφία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αγκαλιά με την κόρη της

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top