Πέθανε πρωταγωνιστής της ταινίας Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή

Είχε από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους

Οι ταινίες Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή έχουν προβληθεί από την τηλεόραση του Star

Ο σταρ των κωμικων ταινιών Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή, George R. Robertson, που υποδύθηκε τον αρχηγό της αστυνομίας Hurst σε έξι ταινίες του franchise, πέθανε σε ηλικία 89 ετών.

Η οικογένειά του ενημέρωσε το Hollywood Reporter ότι πέθανε σε νοσοκομείο του Τορόντο την περασμένη Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, με το μνημόσυνο του να ακολουθεί τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο ρόλος του Αρχηγού Hurst στη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή στιγμάτισε την καριέρα του George R. Robertson

Ο ρόλος του Αρχηγού Hurst στη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή στιγμάτισε την καριέρα του George R. Robertson

Το franchise των ταινιών Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή ξεκίνησε το 1984 και σε μια δεκαετία δημιουργήθηκαν συνολικά επτά ταινίες, με τον Robertson να συμμετέχει στις έξι.

Marion Ramsey: Πέθανε η Hooks από την ταινία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή»

Γεννημένος στο Μπράμπτον του Οντάριο το 1933, ήταν βραβευμένος αθλητής στα σχολικά του χρόνια. Φοίτησε στη Σχολή Επιχερήσεων στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια της Νέας Υόρκης. Εκεί γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του Adele, με την οποία ήταν παντρεμένος για 61 χρόνια μέχρι τον θάνατό του.

Παρά το μεταπτυχιακό του, ένιωσε τη σκηνή να τον καλεί κι έτσι έγινε θεατρικός ηθοποιός πριν ασχοληθεί με τον κινηματογράφο.

Στο τέλος της δεκαετίας του '60 και τη δεκαετία του '70, εξασφάλισε μικρούς ρόλους σε θρυλικές ταινίες όπως Το Μωρό της Ρόζμαρι και Norma Rae.

Στα μέσα της δεκαετίας του '80 υποδύθηκε τον πιο δημοφιλή του ρόλο, αυτόν του Αρχηγού Hurst, ο οποίος αρχικά αντιστέκεται στις αλλαγές στο τμήμα του, αλλά αργότερα στρατολογεί τους αρχάριους. Στη διάρκεια των ταινιών, από Αρχηγός έγινε Επίτροπος της Αστυνομίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top