Ελένη Μενεγάκη: Ο γάμος με τον Λάτσιο ενέπνευσε τραγουδιστή να παντρευτεί

Όσα είπε η παρουσιάστρια για το περιστατικό που δεν ήξερε

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για τον Γιάννη Βογιατζή

Η Ελένη Μενεγάκη προλόγισε με τα καλύτερα λόγια τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της ο αγαπημένος της φίλος και τραγουδιστής, Γιάννης Βογιατζής.

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη: «Εγώ κι αυτός ήμασταν ένα»

Έκπληκτη η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός ότι ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο ώθησε τον Γιάννη Βογιατζή στο να κάνει κι εκείνος θρησκευτικό γάμο με την επί δεκαετίες σύζυγό του.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σταμάτησε ξαφνικά να μου μιλάει, δεν ξέρω τον λόγο»

«Ήξερα ότι ήταν παντρεμένοι για πολλά χρόνια, δεν ήξερα όμως ότι εμπνεύστηκε όταν παντρεύτηκα με τον Γιάννη Λάτσιο πριν καμιά 20αρια χρόνια που τον είχα καλέσει. Όταν λοιπόν λέει τον κάλεσα στον θρησκευτικό γάμο, του λέει η γυναίκα του, "Ρε συ ωραία ήταν, μήπως να κάνουμε και εμείς έναν θρησκευτικό γάμο". Του στέλνω την αγάπη μου. Θυμάμαι την ημέρα που τον είχαν κλέψει το σπίτι αλλά ήρθε στην εκπομπή. Και αυτό με πλάκα μας το είχε πει», είπε γελώντας η Ελένη Μενεγάκη

Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Βογιατζής στην εκπομπή Ελένη

Όπως είπε ο Γιάννης Βογιατζής στη συνέντευξή του: «Με τη γυναίκα μου είμαστε παντρεμένοι από το 1978 με πολιτικό γάμο. Ήρθε κάποια στιγμή η ώρα να παντρευτούμε ορθόδοξα. Είχε προηγηθεί όμως ο γάμος της Ελένης και μας άρεσε πάρα πολύ. Παντρευτήκαμε σε μία εκκλησία, σε στενό κύκλο. Εξαιτίας της Ελένης παντρευτήκαμε ορθόδοξα, πήγαμε στον γάμο της Ελένης και μου λέει η γυναίκα μου, "Δεν παντρευόμαστε και εμείς ορθόδοξα;". Μας τσίγκλησε! Η Ελένη Μενεγάκη είναι δώρο Θεού, τη λατρεύουν οι άντρες και οι γυναίκες την αγαπούν. Είναι περίπτωση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top