Γκουρούσης: «Η Καμπουρέλη να προσέχει ποιον βάζει στο σπίτι μας»

«Δεν είπα ποτέ ότι έχω βρει νέα σύντροφο»

Τον Βασίλη Γκουρούση «τσάκωσε» η κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend” και ο ίδιος μίλησε για το διαζύγιό του από την Τέτα Καμπουρέλη, τις σχέσεις τους σήμερα και τον νέο της σύντροφο.

βασιλης γκουρουσης τετα καμπουρέλη

Η Τέτα Καμπουρέλη σε παλαιότερη βραδινή έξοδο με τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση - Φωτογραφία ndp

«Δεν έχει βγει το διαζύγιο. Έχουμε βάλει τις πρώτες υπογραφές και περιμένουμε. Τα διαζύγια είναι για να χωρίσουν οι δρόμοι, όλα τα άλλα είναι κοινά: παιδιά, εγγόνια, περιουσιακά» ανέφερε αρχικά για το διαζύγιό του με την Τέτα Καμπουρέλη.

Στη συνέχεια, ο Βασίλης Γκουρούσης αναίρεσε μόνος του τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα και είχε πει πως έχει πια νέα σύντροφο.

Βασίλης Γκουρούσης: «Έχω βρει έναν άνθρωπο που μου έχει σταθεί πραγματικά»

«Εμένα που με είδατε να έχω βρει νέα σύντροφο; Με είδατε κάπου; Έχω δηλώσει κάτι τέτοιο; Είπα ότι είμαι καλά. Τίποτα άλλο. Δεν έχω αφήσει αιχμές ποτέ, ούτε με έχει φωτογραφήσει κανένας, ούτε έχω βγει πουθενά με νέα σύντροφο. Αυτά που λέτε είναι εικασίες. Αν έχω ή όχι νέα σύντροφο, το ξέρω μόνο εγώ. Αυτοί που το δηλώσανε για μένα, κάνανε μέγα σφάλμα» είπε τώρα στην κάμερα του ‘’Οpen Weekend’’.

Όσον αφορά στον νέο σύντροφο της Τέτας Καμπουρέλη, ο Βασίλης Γκουρούσης σχολίασε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αλλά να προσέχει ποιους βάζει στο σπίτι τους.

«Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, της εύχομαι να βρει την ευτυχία. Να προσέχει ποιους βάζει μέσα στο σπίτι μας. Εγώ δε φοβάμαι τίποτα. Εκείνη θα πρέπει να φοβάται, εκείνη ξέρει τι άνθρωπος είναι και τι ρόλο βαράει» είπε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top