Βασίλης Γκουρούσης: «Έχω βρει έναν άνθρωπο που μου έχει σταθεί πραγματικά»

Νέος έρωτας για τον πρώην σύζυγο της Τέτας Καμπουρέλη

Οι δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση για την προσωπική του ζωή / βίντεο Happy Day

Βασίλης Γκουρούσης και Τέτα Καμπουρέλη μετά από 40 χρόνια πορείας αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Επειδή έχουν υπάρξει πολλά δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες στα οποία αναφέρεται το όνομα μου, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως κατέθεσα αγωγή διαζυγίου και λύση του γάμου μου με τον Βασίλη Γκουρούση. Οι λόγοι διαζυγίου είναι καθαρά προσωπικοί και καθιστούν ανέφικτη την συνέχιση του συζυγικού μου βίου .Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όσο το δυνατόν πιο διακριτική διαχείριση του θέματος εκ μέρους σας. Με εκτίμηση Τέτα Καμπουρέλη», είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γνωστή αισθητικός.

Η Τέτα Καμπουρέλη σε παλαιότερη βραδινή έξοδο με τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση - Φωτογραφία ndp

Η Τέτα Καμπουρέλη σε παλαιότερη βραδινή έξοδο με τον πρώην σύζυγό της, Βασίλη Γκουρούση - Φωτογραφία ndp

Φαίνεται πως και οι δυο έχουν αφήσει πίσω το παρελθόν γυρίζοντας σελίδα στην προσωπική τους ζωή. Το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως η Τέτα είναι σε σχέση με δημοσιογράφο, δίχως ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

«Η Τέτα Καμπουρέλη έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή»

Τέτα Καμπουρέλη: Σε σχέση με γνωστό δημοσιογράφο;

Τα χνάρια της ακολουθεί και ο πρώην σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος δήλωσε on camera πως ένας νέος έρωτας έχει μπει στη ζωή του.

Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Μια ζωή προχωράει τη ζωή της»

«Το διαζύγιο είναι ειλημμένη απόφαση, τελείωσε. Όταν είσαι 40 χρόνια με έναν άνθρωπο και χωρίζεις, έχεις μια στεναχώρια γιατί να γίνουν όλα αυτά τα πράγματα που έγιναν. Έχουμε διαλέξει ξεχωριστούς δρόμους, είμαστε εγώ αλλού εκείνη αλλού», δήλωσε αρχικά στο Happy Day και πρόσθεσε: «Γιατί να μην προχωρήσω τη ζωή μου; Έχω βρει κι εγώ έναν άνθρωπο πάρα πολύ καλό, που μου έχει σταθεί πραγματικά, όχι με την έννοια του λόγου μόνο. Είναι πολύ δίπλα μου, δείχνει ότι με αγαπάει και μακάρι να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί και αργότερα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top