Ηλίας Ζερβός: Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ηθοποιού

Όταν είχε «λυγίσει», μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια

Δείτε στο βίντεο τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον θάνατο του ηθοποιού / Εκπομπή: Πρωινό - ΑΝΤ1

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 66 ετών ο γνωστός ηθοποιός Ηλίας Ζερβός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η αιτία του θανάτου του ήταν η ανακοπή καρδιάς.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν παντρεμένος και είχε μία κόρη.

Ο πρόεδρος του Σ.Ε.Η Σπύρος Μπιμπίλας, γνωστοποίησε το γεγονός μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στα social media και έγραψε: «Με μεγάλη θλίψη μόλις μάθαμε ένα τραγικό νέο. Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο αγαπημένος μας Ηλίας Ζερβός. Ο καλός μας φίλος, ο άξιος πολυτάλαντος συνάδελφος μας, που έδωσε το στίγμα του στο Θέατρο και την τηλεόραση με υπέροχους ρόλους, που χάρισε την ιδιαίτερη φωνή του σε δεκάδες ήρωες κινούμενων σχεδίων κι αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, ο αγωνιστής ηθοποιός για τα δικαιώματα των ηθοποιών έφυγε αθόρυβα... Αγαπημένε μας φίλε, καλό ταξίδι».

Ηλίας Ζερβός / Φωτογραφία: NDP

Ηλίας Ζερβός: «Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες»

Ο Ηλίας Ζερβός, πριν από δύο χρόνια, έπαιζε στη σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και με αφορμή τον ρόλο του είχε φιλοξενηθεί στο «Φλερτ» με τη Νάντια Κοντογεώργη.

Ο ηθοποιός, τότε, είχε «λυγίσει», μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια, όπου σε ηλικία 8 ετών εγκατέλειψαν με την οικογένειά του την Κωνσταντινούπολη και ήρθαν στην Ελλάδα.

«Συγγνώμη, με συγκίνησε αυτό που βάλατε… Είχα φύγει από την Κωνσταντινούπολη το 1964, σε ηλικία 8 ετών και ήρθαμε στην Ελλάδα. Εδώ ήμασταν Τούρκοι, για τους Τούρκους ήμασταν Έλληνες. Επειδή γεννήθηκα εκεί, είχα τούρκικη υπηκοότητα… Θεωρούσα ότι ήταν απαγορευμένη πόλη ο τόπος που γεννήθηκα. Και κατάφερα να πάω με αφορμή την Πολίτικη Κουζίνα μετά από 40 χρόνια. Μου ήρθαν πολλές αναμνήσεις που της είχα ξεχάσει. Συγγνώμη που συγκινούμαι… », είχε εξομολογηθεί στην ΕΡΤ. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top