Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δε με απασχολεί η δημιουργία οικογένειας»

Όσα εξομολογήθηκε για τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα

Δείτε τη συνέντευξη της Χριστίνας Χειλά- Φαμέλη στο «Happy Day»

Η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα στη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα επόμενά τους σχέδια.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η πρώτη φωτογραφία με τον σύντροφό της στο Instagram

Η ίδια έχει συνεργαστεί μόνο μια φορά με τον σύντροφό της, όταν εκείνος έκανε το μοντάζ για τον «Σιωπηλό Δρόμο». Ωστόσο όπως παραδέχτηκε στο περιοδικό HELLO! την επόμενη φορά θα ήθελε να τη σκηνοθετήσει. 

 

 

Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη: Αυτή ήταν η πιο δύσκολη σκηνή στον Σασμό

«Έχουμε κάποιες ιδέες και εύχομαι να υλοποιηθούν. Έχουμε συνεργαστεί μόνο μια φορά, στην τηλεοπτική σειρά "Σιωπηλός Δρόμος" στο MEGA. Εγώ έπαιζα, ο Θανάσης έκανε το μοντάζ, αλλά ήταν δυο εντελώς διαφορετικά πόστα, οπότε δεν συναντιόμασταν ποτέ στη δουλειά», είπε αρχικά η «Αργυρώ» από τον «Σασμό», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε «Θα ήθελα πολύ να με σκηνοθετήσει. Δεν το εύχομαι απλώς, το επιδιώκω κιόλας. Και οι δύο το επιδιώκουμε, είμαστε σε αυτή την κατεύθυνση».

Η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα/ Φωτογράφος Ανδρέας Νικολαρέας - Πηγή: NDP

Η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη με τον σύντροφό της, Θανάση Τότσικα/ Φωτογράφος Ανδρέας Νικολαρέας - Πηγή: NDP

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της, απάντησε πως προς το παρόν δεν το επιδιώκει, ωστόσο δεν απέκλεισε κάτι τέτοιο να συμβεί στο μέλλον. 

 «Ωραία ακούγεται η ιδέα, αλλά στην παρούσα φάση, δεν με απασχολεί, δεν μου λείπει και δεν την επιδιώκω. Όσον αφορά το μέλλον, είμαι ανοιχτή σε κάθε ενδεχόμενο», εξομολογήθηκε η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top