Σουβλατζίδικο ανοίγουν η Ν. Χρονοπούλου και ο Τ. Μητρόπουλος

Νέα επιχειρηματικά σχέδια για το ζευγάρι

«Βρώμικα» σχέδια ετοιμάζουν πυρετωδώς η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος. Μην πάει ο νου σας στο κακό καλέ. Το ζευγάρι αποφάσισε να ανοίξει το δικό του σουβλατζίδικο με την ονομασία «Το πιο βρώμικο.com» και τώρα έχει δουλειές με φούντες.

Η ηθοποιός και ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκονται καθημερινά στον Κορυδαλλό, στην Πλατεία Μέμου, όπου θα είναι και το σουβλατζίδικό τους, το οποίο θα είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο παρακαλώ.

Η Νένα έχει αναλάβει τη διακόσμηση του καταστήματος μαζί με τη βοήθεια του διακοσμητή Βαγγέλη Πολίτη, επιθυμώντας να δημιουργήσει ένα χώρο, όπου θα κυριαρχεί η απλότητα για να είναι και προσιτό στους πελάτες.

Μαζί με τη Νένα επιβλέπει τις εργασίες και ο μικρός Θανάσης, ο γιος της που βοηθάει τη μητέρα του κα�� τον Τάσο Μητρόπουλο στις εργασίες. Επειδή είναι και καλοφαγάς, τον βάζουν μάλιστα να δοκιμάζει και διάφορες γεύσεις για να αποφασίσουν για το τελικού μενού.

Τα νέα τους επιχειρηματικά σχέδια μάλιστα τους ανάγκασαν να μείνουν στην Αθήνα για το Πάσχα, αν και αρχικά είχαν προγραμματίσει να πάνε ��το εξοχικό τους στο Τολό. Μάλιστα ένας ακόμα λόγος για την ανατροπή των σχεδίων τους ήταν και η υποψηφιότητα του Τ. Μητρόπουλου στις εθνικές εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία.

Και επειδή τώρα ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι πάρα πολύ απασχολημένος με την προεκλογική περίοδο, όλο το βάρος της προετοιμασίας του καταστήματος έχει πέσει στη Νένα Χρονοπούλου. Όχι ότι εκείνη έχει πρόβλημα. Αντίθετα χαίρεται με την απόφαση του συζύγου της και τον στηρίζει απόλυτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top