Επιστροφή στο Μέλλον: Συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών 37 χρόνια μετά

Στο φεστιβάλ Comic Con στη Νέα Υόρκη

Michael J. Fox και Christopher Lloyd συναντήθηκαν 37 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Back To The Future/ Επιστροφή στο μέλλον»/ βίντεο Reuters

37 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «Back To The Future», οι θρυλικοί ηθοποιοί Michael J. Fox και Christopher Lloyd συναντήθηκαν και πάλι στο φεστιβάλ Comic Con στη Νέα Υόρκη.

Το 1998, ο Fox — ο οποίος υποδύθηκε τον Marty McFly στην ταινία επιστημονικής φαντασίας — αποκάλυψε ότι το 1991 είχε διαγνωστεί με τη νόσο του Πάρκινσον.

Michael J. Fox και Christopher Lloyd είχαν κάνει κοινή δημόσια εμφάννιση και το 2010// φωτογραφία AP

Michael J. Fox και Christopher Lloyd είχαν κάνει κοινή δημόσια εμφάννιση και το 2010/ φωτογραφία AP

Μετά από αυτό, το 2000 ο ηθοποιός ίδρυσε  το Ίδρυμα Michael J. Fox το για να χρηματοδοτήσει την έρευνα για την εν λόγω ασθένεια, ώστε να βρεθεί μια θεραπεία.

Το 2020 η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε επιδείνωση και ως εκ τούτου αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την υποκριτική.

Το «εμβληματικό δίδυμο» δέχτηκε «επίθεση» αγάπης στο Twitter γράφοντας: «Δεν κλαίω εγώ, εσύ κλαις», ενώ ένας άλλος χαρακτήρισε το ζευγάρι ως «το καλύτερο». Ένας άλλος είπε ότι ήταν «μια όμορφη στιγμή» που είδε τους δύο πρωταγωνιστές ξανά μαζί.

Στιγμιότυπο από τη δημόσια εμφάνιση των ηθοποιών το 2018/ φωτογραφία AP

Στιγμιότυπο από τη δημόσια εμφάνιση των ηθοποιών το 2018/ φωτογραφία AP

Ο Michael J. Fox και Christopher Lloyd αγκαλιάστηκαν επί σκηνής  και επαίνεσαν ο ένας τον άλλον. Ο Fox τόνισε ότι «το καλύτερο μέρος αυτής της ταινίας ήταν η συνεργασία με τον Chris» και πρόσθεσε ότι οι δυο τους είχαν «άμεση χημεία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top