Ρούλα Ρέβη: «Το Instagram είναι φοβιστικό μερικές φορές...»

Η φωτογράφος έκανε μία νέα αινιγματική ανάρτηση

Ρούλα Ρέβη

Η Ρούλα Ρέβη έκανε μία νέα αινιγματική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογράφος το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, και μοιράζεται αρκετά συχνά, στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και αναφέρεται στους διάφορους προβληματισμούς και στις σκέψεις της.

Αυτή τη φορά η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στο Instagram, μια selfie φωτογραφία στην οποία πόζαρε χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα.

Με ένα μακροσκελές κείμενο, αναφέρθηκε στις φωτογραφίες που βλέπει καθημερινά από διάφορους χρήστες στα social media, οι οποίοι προσπαθούν να δείξουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και τους προτρέπει να παρουσιάσουν μια πιο αληθινή πλευρά τους:

«Instagram!!! Δεν νομίζω να αγαπάνε πολλοί όσο εγω να φωτογραφίζουν οποιαδήποτε στιγμή και λεπτό το οτιδήποτε. Φαντάσου ότι μιλάς σε κάποιον και εκείνος μόνο κοιτάζει πίσω σου πάνω σου και δεξιά αριστερά σου να βρει το λάθος. Διαστροφή του επαγγέλματος, πάντα ενώ καλούμαι να φωτογραφίσω τα όμορφα, τους όμορφους εγω βλέπω πρώτα το λάθος, εκπαιδευτήκα να βρίσκω μια στραβή μύτη, ένα ματι διαφορετικό απο το άλλο, την στραβή καρέκλα σε ένα χώρο, τους μαύρους κύκλους κάτω απο τα μάτια κάποιου, ένα μικρό στραβό δοντι που κανείς δεν παρατηρεί, τα χοντρά δάχτυλα σε ένα χέρι, αυτή είναι η δουλειά μου να αποφύγω αυτές τις κακοτοπιές και να το «κλεψω» χωρίς να καταλάβει κανείς ότι έχω δει όλα αυτά μέσα σε δευτερόλεπτα. Και μετά, αμέσως μετά να αγαπήσω το πρόσωπο που είναι μπροστά στο φακό μου, να εμπλακώ στην ψυχολογία του τη δεδομένη στιγμή.

Μη νομίζετε πως και στα μοντέλα πχ δεν ισχύει αυτό. Ισχύει για όλους κανείς δεν μπορεί να υποδυθεί μια καλή διάθεση χωρίς να το καταλάβει ο φωτογράφος του, κανείς. Αυτή εδώ είναι μια κουρασμένη Μαμα στο ινσταγκραμ με τρομερό πονόδοντο ανεξήγητης προέλευσης και αιτίας, που αποφασίζει να ποστάρει μερικές φορές στιγμές που διαψεύδουν το ινσταγκραμ, αυτό που ήρθε και μας έκανε να βλέπουμε συνεχώς τα ελαττώματα μας το αν είμαστε όμορφοι ή άσχημοι ή αν έχουμε παχύνει η αν τα μαλλιά μας είναι άλουστα. Κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει αυτό, όλοι ψάχνουν την καλή τους γωνία και αλήθεια όλοι έχουμε έστω μια το ορκίζομαι. Όμως το ινσταγκραμ αχ είναι φοβίστικο μερικές φορές…

Μπορεί να έχεις μαλώσει με τον άντρα σου και να περάσεις δέκα φίλτρα γιατί πρέπει να ανεβάσεις κάτι κάτι που θα σε δείχνει λιγο αλλιώς εκείνη τη στιγμή! Αλλά το πιστεύεις! Το βλέπεις και το πιστεύεις λες καλή ειναι ας φτιάξω λιγο ακόμα τη μύτη η ας μακρύνω μέχρι τον θεό τα πόδια μου, μπορεί και οι άλλοι να το πιστέψουν. Εσείς το πιστεύετε; Τι θα γινόταν αν για μια εβδομάδα πόσταραμε τις αποτυχίες μας στην καθημερινότητα; Τι θα άλλαζε θα άλλαζε ο τρόπος που βλέπετε εκείνους που θαυμάζετε; Αγάπη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top