Τόνυ Δημητρίου: «Αποδέχομαι την απιστία, μπορώ να δεχτώ τα πάντα»

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Τίμο στη σειρά του Star «Τρία Μίλια»

Τόνυ Δημητρίου

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε για την προσωπική του ζωή αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά του Star «Τρία Μίλια».

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Τίμο και είπε στο περιοδικό OK! Και τον Γιώργο Πράσινο: «Ο Τίμος είναι ένας δήμαρχος ο οποίος εμπλέκεται με διάφορα έχει πάρε-δώσε με ανθρώπους της νύχτας και της μαφίας. Πέρα από τα καθήκοντα του δημάρχου έχει ένα μαγαζάκι δικό του ένα παραμάγαζο και συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν πρέπει. Ο φετινός κύκλος ξεκινάει όταν ανακαλύπτει πως η γυναίκα του η Δέσποινα έχει ένα φλερτ με τον δάσκαλο της κόρης τους».

Δείτε όλα τα επεισόδια «Τρία Μίλια»

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην την προσωπική του ζωή και τι δεν μπορεί να συγχωρήσει σε μια σχέση.

«Αποδέχομαι την απιστία, μπορώ να δεχτώ τα πάντα. Πιστεύω πως ο καθένας μπορεί να έχει μια αδύναμη στιγμή. Είναι εύκολο, έχεις βγει, έχεις πιει τα ποτά σου… Φυσικά έχω συγχωρήσει σύντροφό μου. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η παράλληλη σχέση. Προσωπικά, συνήθως συγκατοικώ, οπότε δεν κάνω one night stands. Αλλά μπορεί να συμβεί, ποτέ μη λες «ποτέ».»

Όσο για το πόσο καιρό έχει μείνει χωρίς να είναι ερωτευμένος απάντησε: «Έχω μείνει και πάνω από έναν χρόνο. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μπορεί να ενθουσιαστώ, αλλά ο έρωτας, και ειδικά μετά από κάποια ηλικία, περνάει από πολλά φίλτρα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top