Δημήτρης Ήμελλος: Κι όμως ο μονάκριβος γιος του εμφανίστηκε στον Σασμό

Δείτε τον γοητευτικό Φοίβο Ήμελλο

Δείτε όσα είπε πρόσφατα ο Δημήτρης Ήμελλος στην εκπομπή Super Κατερίνα

Έχει μια πολύ σημαντική πορεία στο θέατρο, ωστόσο έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο σίριαλ Σασμός και τον ρόλο του αστυνομικού, «Αντώνη Φραγκιαδάκη».

Ο Δημήτρης Ήμελλος με τη συμπρωταγωνίστριά του στον Σασμό, Μαρία Πρωτόπαππα

Ο Δημήτρης Ήμελλος με τη συμπρωταγωνίστριά του στον Σασμό, Μαρία Πρωτόπαππα

Ο λόγος για τον Δημήτρη Ήμελλο, για του οποίου την προσωπική ζωή δε γνωρίζουμε πολλά.

Δημήτρης Ήμελλος: Η Νομική, η ζωή στο οικοτροφείο και ο γιος του

Ο καταξιωμένος ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος, ενώ από τον γάμο του έχει αποκτήσει του έναν γιο, τον Φοίβο, ο οποίος είναι 24 χρόνων και, μάλιστα, τον έχουμε δει στον Σασμό.

Ο Φοίβος μοιάζει πολύ στον πατέρα του, Δημήτρη Ήμελλο /Φωτογραφία Instagram

Ο 24χρονος νεαρός είναι ο γιος που απέκτησε σε ηλικία 30 ετών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Greenwich University, έχει κάνει μεταπτυχιακό στο τμήμα Σκηνοθεσίας του πανεπιστημίου Bolton κι έχει δουλέψει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους, αλλά και σε μια μεγάλου μήκους.

Αργύρης Πανταζάρας: Η backstage φωτογραφία με τον γιο του Δημήτρη Ήμελλου

Ο νεαρός έχει κάνει μια μικρή εμφάνιση σε επεισόδιο του Σασμού στον πρώτο κύκλο της σειράς, συγκεκριμένα στην κηδεία του «Πετρή».

Δημήτρης Ήμελλος: «Πέρασα τρία χρόνια εσώκλειστος σε οικοτροφείο»

«Η οικογένεια ήρθε μαζί με όλα τα άλλα στη ζωή μου. Πήγα στη Μόσχα, επέστρεψα κι έκανα κατευθείαν παιδί. Έγινα μπαμπάς 30 χρόνων. Η δουλειά η δικιά μας έχει κάτι πολύ βάρβαρο για τα παιδιά. Όλα τα παιδιά είναι σαββατοκύριακο με τους γονείς του. Εμάς σαββατοκύριακο είναι η δουλειά μας. Όταν πάνε τα παιδιά στα πάρτι με τους γονείς τους, το δικό σου παιδί δε σε έχει και νομίζω ότι έλειψα πολύ στον γιο μου. Κι εκείνος μου έλειψε πολύ και προσπαθήσαμε αργότερα να καλύψουμε το κενό με έναν τρόπο», είχε δηλώσει ο Δημήτρης Ήμελλος σε παλιότερη του συνέντευξη.

Ο Φοίβος Ήμελλος μικρούλης στην αγκαλιά του πατέρα του
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top