Μαριαλένα Ροζάκη: Η κόρη της έγινε ενός έτους – Η τρυφερή φωτογραφία

Τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο «Καφέ της Χαράς»

Τα πρώτα γενέθλια της κόρης της γιόρτασε χθες η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη.

Η νεαρή ηθοποιός που τη γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο της στο «Καφέ της Χαράς» πριν έναν χρόνο έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει μεγαλώνει μόνη της και αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της.

«Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις ένα παιδί, γιατί είναι σαν να ξεκινάς τη ζωή από την αρχή. Αρχίζει και με λέει μαμά, είναι μαγικό, είναι υπέροχο. Δεν ήταν δική μου απόφαση να το μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Ονειρευόμουν όπως όλοι μας να γίνει μέσα σε μια οικογένεια μαζί με τον σύντροφό μου. Η ζωή πολλές φορές αποφασίζει εκείνη για εμάς, ήρθαν έτσι τα πράγματα. Δεν το επέλεξα.

Δεν έχω πικρία αλλά έχω αγωνία για το παιδί μου. Θα ξέρει από την αρχή την αλήθεια και έχει δικαίωμα να ξέρει πώς έγιναν τα πράγματα. Ο καθένας μας ονειρεύεται να έχει μια συντροφιά στη ζωή αλλά έχει απόλυτη προτεραιότητα το παιδί μου και θα είμαι επιλεκτική. Δε θα ξεκινήσω μια σχέση έτσι εύκολα» δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της η  Μαριαλένα Ροζάκη.

Με αφορμή τα χθεσινά πρώτα γενέθλια της κόρης της, η Μαριαλένα Ροζάκη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας, «Ένας χρόνος με την αγκαλιά μου γεμάτη λουλούδια … Χρόνια πολλά «γιασεμάκι» μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top