Jennifer Lopez - Ben Affleck: Ποιος διάσημος guru θα τους παντρέψει;

Σε λίγες ώρες ο δεύτερος γάμος και το μεγάλο πάρτι του διάσημου ζευγαριού

Δείτε βίντεο για την Jennifer Lopez από το Breakfast@Star

Ούτε έναν μήνα μετά τον μυστικό τους γάμο στο Λας Βέγκας, η Jennifer Lopez κι ο Ben Affleck οργανώνουν μια ακόμα τελετή στην οποία θα παραβρεθούν οι συγγενείς κι οι αγαπημένοι τους φίλοι

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το σαββατοκύριακο ο γάμος-υπερπαραγωγή!

Το ζευγάρι πρόκειται να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης αυτό το σαββατοκύριακο στην Τζόρτζια σε ένα τριήμερο πάρτι. Τη δεξίωση έχει αναλάβει ο πιο γνωστός wedding planner των celebrities του Χόλιγουντ, Colin Cowie. Πρόκειται για έναν από τους πιο επιτυχημένους στο είδος, με την αμοιβή του να κυμαίνεται από 25.000 έως και 25 εκατ. δολάρια!

Jennifer Lopez & Ben Affleck στην πρεμιέρα της ταινίας Marry Me /Φωτογραφία AP Images

Για τη γαμήλια τελετή η Lopez επιθυμούσε τον καλύτερο λειτουργό για τον γάμο της, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον διάσημο life coach και συγγραφέα, Jay Shetty.

Ποιος είναι ο Jay Shetty που θα παντρέψει το ζευγάρι

Ο καλός φίλος της Jennifer Lopez, Jay Shetty, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Marry Me στο Λος Άντζελες

Ο καλός φίλος της Jennifer Lopez, Jay Shetty, βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Marry Me στο Λος Άντζελες /Φωτογραφία AP Images

Ο 34χρονος πρώην μοναχός είναι ένας από τους πιο γνωστούς ομιλητές εμψύχωσης και guru, ενώ είναι διάσημος και για τα βιβλία ενδυνάμωσης που έχει εκδώσει. Μέχρι τώρα έχει ένα επιτυχημένο podcast, μία σειρά από βιβλία και διοργανώνει συχνά ομιλίες, έχοντας 11,5 εκατομμύρια followers στο Instagram. 

Jennifer Lopez: Κι όμως είχε ξαναφορέσει το νυφικό στον γάμο με τον Affleck

Με καταγωγή από την Ινδία και έχοντας μεγαλώσει στη Μεγάλη Βρετανία, ο Shetty ενώ στην αρχή είχε ασχοληθεί με τον επιχειρηματικό κόσμο, η συνάντησή του με έναν μόναχό που τον έπεισε να μείνει για 4 καλοκαίρια σε ένα μοναστήρι στη Βομβάη, τον έκανε να δει τα πράγματα με άλλο μάτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top