Anne Heche: Ραγίζει καρδιές το αντίο του πρώην συζύγου της

Η ηθοποιός είχε τροχαίο που την άφησε εγκεφαλικά νεκρή

Δείτε διάφορες φωτογραφίες της Anne Heche

Συγκλονισμένο είναι το παγκόσμιο στερέωμα του κινηματογράφου από τον τραγικό θάνατο της ηθοποιού Anne Heche, μια εβδομάδα μετά από το τροχαίο που την άφησε εγκεφαλικά νεκρή. 

anne heche

Πριν τρεις μέρες η οικογένειά της αποχαιρέτησε την 53χρονη ηθοποιό για τελευταία φορά και αποφάσισε να αποσυνδέσει τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.

Πέθανε η Anne Heche: Την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα υποστήριξης

Μετά τον θάνατό της φίλοι, συνεργάτες τής είπαν το τελευταίο αντίο. Ανάμεσά τους και ο πρώην σύζυγός της, Κόλμαν Λαφούν, ο οποίος ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα του αυτές τις δύσκολες ώρες. 

Anne Heche: Η σχέση της με την Ellen DeGeneres και οι άνδρες της ζωής της

Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ακούγεται να λέει: «Μετά τον θάνατο της Αν, θα ήθελα να σας πω μερικά πράγματα: Ένα, την αγαπώ και μου λείπει και πάντα θα μου λείπει. Δύο, ο Όμηρος είναι καλά. Φυσικά και θρηνεί είναι πολύ σκληρό, όπως μπορεί κανείς να φανταστεί, αλλά είναι περιτριγυρισμένος από την οικογένεια και θα είναι καλά. Λοιπόν, για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήρθαν σε επικοινωνία, σας ευχαριστούμε πολύ, μας δείξατε την καρδιά σας, προσευχηθήκατε, κάνατε τα πάντα. Είναι τόσο όμορφο, ευχαριστώ».

Στη συνέχεια του ίδιου βίντεο με δάκρυα στα μάτια, ο Λαφούν λέει: «Είναι δύσκολο για μένα, είναι δύσκολο για την οικογένειά μου, είναι πραγματικά δύσκολο για τον Όμηρο, αλλά έχουμε ο ένας τον άλλον και έχουμε μεγάλη υποστήριξη. Θα είμαστε εντάξει. Η Αν είναι απαλλαγμένη από τον πόνο και απολαμβάνει την εμπειρία της, ό,τι κι αν είναι επόμενο στο ταξίδι της. Ήρθε με φόρα, είχε πολλά να πει και ήταν θαρραλέα και ατρόμητη, την αγαπήσαμε πολύ και δεν φοβήθηκε ποτέ να μας επικοινωνήσιε τι σκεφτόταν και τι πίστευε».

Τέλος, αποχαιρέτησε την πρώην σύζυγο του και μητέρα του γιου του λέγοντας: «Όλα ήταν θέμα αγάπης, αντίο, Αν. Σ' αγαπώ, ευχαριστώ για τις καλές στιγμές, ήταν τόσες πολλές. Και στο μεταξύ, έχω τον γιο μας και θα είναι καλά».

Δείτε την ανάρτησή του: 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top