Σοφία Μουτίδου: Μας δείχνει το δωμάτιο στο πατρικό της όπου μεγάλωσε

Στη Θεσσαλονίκη η πολυσυζητημένη ηθοποιός

Δείτε βίντεο για τη Σοφία Μουτίδου από την εκπομπή Super Κατερίνα

Στο πατρικό της σπίτι στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Σοφία Μουτίδου.

Με το γνωστό της χιούμορ, η κωμική ηθοποιός πόσταρε στο προφίλ της στο Facebook φωτογραφία από το δωμάτιο στο οποίο μεγάλωσε και πέρασε διάφορες φάσεις της ανήλικης κι ενήλικης ζωής της.

Η Σοφία Μουτίδου δέχθηκε μήνυση για «υποκίνηση δημόσιας βίας»

Παράλληλα, η πολυσυζητημένη Σοφία μοιράστηκε με τους φίλους της στο Facebook και τις σκέψεις που έκανε με αφορμή την κόρη της που έρχεται κι εκείνη τώρα μέσα σε αυτό το δωμάτιο με διαφορετική ματιά κι εικόνες ζωής.

Τα βίντεο της Σοφίας Μουτίδου στο κανάλι της στο YouTube γίνονται συχνά λόγος συζήτησης /Φωτογραφία Instagram

«Αυτό είναι το δωμάτιο που μεγάλωσα. Το βλέπω και γελάω. Έχει αλλάξει τόσα χρώματα και στυλ. Πέρασε από ώχρα τοίχους και λαχούρια καλύμματα, με αρωματικά στικ βαριά και αντίκες. Πέρασε από ένα «κίτρινο κύμα» που με είχε καταβάλλει. Μετά από ένα κόκκινο επί ΚΚΕ, μετά όλα μαύρα, σ’ ένα μικρό φλερτ με Κροπότκιν και Μπακούνιν, μετά ένα Μέριλιν επί σινεμά, για να καταλήξει στο λευκό των 50’s. Των δικών μου 50. Ευτυχώς που έχω και την έφηβη που της αρέσει το λευκό. 

Σοφία Μουτίδου: Θα γίνει σύμβουλος ψυχικής υγείας

Άλλο σχέδιο έφηβοι οι τώρα. Πιο λιτοί. Πιο 5άστεροι, πιο ξεκάθαροι με το μέσα τους. Και ας μας φαίνονται ufo με τα κινητά. Ξέρω, ξέρω, σαν τα δικά μας παιδικά χρόνια δεν έχει. Το ξέρει κι αυτή. Και το ζει από τις διηγήσεις μου, όπως ζω και εγώ από τις δικές της, τη νέα τάξη πραγμάτων του εγκεφάλου, τη διεκδίκηση, τα όρια, την ευαισθησία, που εμείς δεν είχαμε σαν παιδιά. Και τα ’χουν τα νέα παιδιά. Επειδή δεν είναι και τόσο παιδιά θα μου πεις. Ναι. Έτσι πάει. Δε γίνεται να τα έχουμε όλα. Και παιδιά με ματωμένα γόνατα και μύξες από τα άπειρο παιχνίδι και καταρτισμένους παγκόσμιους πολίτες. Όπως λεν και οι πόντιοι σε μια παροιμία «εμ τ’οβού τ’απές , εμ της ελέας το οξουκές, κ’ίνεται». Δηλαδή δε γίνεται να ’χεις και του αβγού το μέσα και της ελιάς το απόξω», έγραψε στο κείμενο που συνόδευσε τη φωτογραφία η Σοφία Μουτίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top