Ρεγγίνα Μακέδου: «Έχασα 17 κιλά σε 50 ημέρες»

«Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δε σημαίνει ότι είμαι καλά»

Δύσκολο είναι αυτό το καλοκαίρι για τη Ρεγγίνα Μακέδου μιας και πριν από λίγο καιρό υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση. Τώρα επισκέπτεται συχνά το νοσοκομείο κάνοντας μια σειρά από φωτοθεραπείες.

Ρεγγίνα Μακέδου: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο»

Η γυμνάστρια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για την πορεία της υγείας της και την απώλεια των κιλών της, κατά τη διάρκεια της 10ης φωτοθεραπείας.

Ρεγγίνα Μακέδου: Ξανά στο νοσοκομείο μετά τη μεταμόσχευση

«Μου λέτε πολλοί ότι αδυνάτισα… Έχασα 17 κιλά σε 50 μέρες. Μη με πείτε τυχερή, δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω χάσει μυϊκή μάζα και απλά έχω 2 πόδια καλαμάκια. Δε μπορούσα να φάω για πάρα πολλές μέρες, αλλά και τα φάρμακα πολλές φορές κόβουν την όρεξη. Να σας πω την αλήθεια, πήρα ήδη 2 κιλά. Χάρηκα τόοοσο πολύ βέβαια. Τα πήρα σε 2 εβδομάδες τρώγοντας μόνο μακαρόνι, ρύζι, πατάτα, καααάθε μέρα. Είναι κάτι που φυσικά συμβαίνει σε πολλούς… Δεν έχω σκοπό να πάρω και τα 17. Όλοι εδώ στα εξωτερικά που παλεύουμε, παλεύουμε όσο πιο αισιόδοξα μπορούμε… Με τις θεραπείες μας, τις εξετάσεις μας, τα άγχη μας, τους φόβους μας. Κάθε επίσκεψη είναι ένα “σε παρακαλώ Θεέ μου να ‘μαι καλά” για όλους μας και είμαστε πολλοί! Το ότι βγαίνω φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι είμαι καλά και όλα τελείωσαν. Ο δρόμος είναι πολύ μεγάλος, απλά τον περπατάω όποτε μπορώ με τρέλα. Γενικά η διαδικασία της αποκατάστασης όπως έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολη. Και εγώ πέφτω, και κλαίω, και φοβάμαι, και νευριάζω, είμαι άνθρωπος. Προσπαθώ πολύ να κρατήσω μία θετική στάση κυρίως για μένα, αλλά και για τους δικούς μου που τελικά αυτοί με κρατάνε όρθια. Όμως κάθε μέρα, κάθε μέρα μόλις ανοίγω τα μάτια μου χαμογελάω και λέω ευχαριστώ. Και πάντα, ακόμα και όταν είμαι στα κάτω μου, βρίσκω τον λόγο να πω ευχαριστώ», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου σε ένα από τα instastories της για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top