Ρέβη: «Απομονώθηκα, αγχώθηκα και φυσικά μου έτυχε στο δυσκολότερο μέρος»

Η δύσκολη περιπέτεια υγείας με τον κορωνοϊό

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στο Star.gr

Οι φετινές καλοκαιρινές διακοπές σίγουρα δεν ήταν όπως τις περίμενε η Ρούλα Ρέβη. Και αυτό διότι όταν έφτασε στον προορισμό της, την Τήνο, μαζί με τα δυο της παιδιά, τους επισκέφθηκε ο κορωνοϊός.

Ρέβη - Τότσικας: Τα αγαπησιάρικα posts για την επέτειο γάμου τους

Η γνωστή φωτογράφος αγχώθηκε και φοβήθηκε, γιατί τα παιδιά της είχαν μέχρι και 40 πυρετό. Όλα όσα έζησε τα περιέγραψε σε ένα μακροσκελές post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ρούλα Ρέβη: «Εσύ τι θα πεις στα παιδιά όταν θα σε ρωτήσουν;»

«Ήρθαμε νωρίς διακοπές …. Μεγάλη πολυτέλεια για να γκρίνιαξω που κολλήσαμε κοβιντ όλοι μαζί στην αρχή των διακοπών τον Ιούλιο… δεν το περίμενα η αλήθεια είναι το πάλεψα σχεδόν 3 χρόνια να μην κολλήσω και εγω και τα παιδιά , απομονώθηκα, αγχώθηκα και φυσικά μου έτυχε στο δυσκολότερο μέρος που θα μπορούσε  δύσκολο για εμένα και τον χαρακτήρα μου που απο τότε που έγινα Μαμα το θέλω ένα νοσοκομείο τριγύρω να το αισθάνομαι .
Αφού έμεινα «παγωτό» και είχαμε 2 παιδιά με σαράντα πυρετό σπίτι στην Τήνο στην ερημιά μας την αγαπημένη ήρθε και αυτό λοιπόν. Μετα άρχισαν τα σχόλια , «ματι παιδι μου σας φάγανε» κλαίω απο γέλια όταν το ακούω πάντα αυτό φυσικά… «ματι» και «μας φάγανε» ποιοι μωρέ;
Βαρέθηκα να το συζητήσω παρά πολύ γιατί ξεκινάει πάλι η συζήτηση για τα εμβόλια και όλη αυτή η μπούρδα. Τα παιδιά μου είναι ανεμβολίαστα με δίκη μας ευθύνη εμείς είμαστε εμβολιασμένοι με δίκη μας ευθύνη και αυτό . Τέλος πάντων δεν ήθελα να σας μιλήσω για τον κοβιντ έχω βαρεθεί πολύ με το θέμα, ήθελα να πω πως είχα μεγάλες προσδοκίες για τις διακοπές και όπως πάντα όταν έχω μεγάλες προσδοκίες τρώω μια σφαλιάρα όμορφη , πάντα όμως.
Οι προσδοκίες σε εμένα προσωπικά λειτουργούν πολύ αγχωτικά και το ξέρω και κάθε φορά λέω «ηρέμησε κοπέλα μου μην περιμένεις πολλά πήγαινε με το ρεύμα κάθε ημέρας» τόση δουλειά έχεις κάνει γιαυτο , αλλά ξέρετε αυτές είναι εκεί πάντα , προσδοκούν να σου τη φέρουν οι προσδοκίες ….
Και μετά ηρέμησα το γύρισα και έπιασα να διαβάσω επιτέλους ένα βιβλίο που ήταν μια απλή προσδοκία μου για αυτό το καλοκαίρι και αρκετά εφικτή . Και απολαμβάνω τα παιδιά μου και την οικογένεια μου αφήνω τις μέρες να κυλούν χαλαρά όπως αρμόζει στις μέρες διακοπών και ότι γίνει είπα …. Ότι είναι να γίνει θα γίνει το ξέρεις Ρούλα , το ξέρεις καλά ….. καλό Αύγουστο σε όλους …. Αγάπη», σημείωσε η Ρούλα Ρέβη κάτω από την ανάρτησή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top