Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Τα βρήκανε, αλλά πάνε... δικαστήριο!

Δε ζήτησε συγγνώμη ο τραγουδιστής, αναφέρει ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας

Δείτε βίντεο για την υπόθεση του Θέμη Αδαμαντίδη και της Βαρβάρας Κίρκη από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Μετά τις σοβαρές καταγγελίες για βιαιοπραγία του Θέμη Αδαμαντίδη προς τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη, πριν από περίπου έναν μήνα, η υπόθεση οδεύει προς το τέλος της

Αδαμαντίδης - Κίρκη: Ξανά μαζί μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό

Στο τελευταίο live του Θέμη Αδαμαντίδη στο Λαύριο, το περασμένο Σάββατο, ο τραγουδιστής δε δίστασε να εκδηλώσει δημοσίως τον έρωτά του προς την Βαρβάρα Κίρκη. Aφιέρωσε στη πρώην και... νυν, καθώς φαίνεται, σύντροφό του το τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη Μετάνιωσες, στη συνέχεια κατέβηκε από την πίστα, πήγε κοντά της και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, ενώ την έραινε με λουλούδια και σαμπάνιες. 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης «μετράει» πολλές επιτυχίες στην πολυετή καριέρα του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης «μετράει» πολλές επιτυχίες στην πολυετή καριέρα του /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Πριν από λίγα 24ωρα ο δικηγόρος της Κίρκη, Απόστολος Λύτρας, δήλωσε ότι δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ο τραγουδιστής ζήτησε «συγγνώμη» και θα δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, ο συνήγορος του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξης Κούγιας, επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, η «συγγνώμη» του πελάτη του δεν ισχύει και η υπόθεση αυτεπαγγέλτως θα πάει στις δικαστικές αίθουσες.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Η Βαρβάρα Κίρκη με κατήγγειλε γιατί ήθελα να χωρίσουμε»

Ο Αλέξης Κούγιας με τον Θέμη Αδαμαντίδη έξω από την Ευελπίδων

Ο Αλέξης Κούγιας με τον Θέμη Αδαμαντίδη έξω από την Ευελπίδων /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Πληροφορήθηκα κάποιες άκαιρες δηλώσεις του δικηγόρου της κυρίας, η οποία ισχυρίστηκε ότι δήθεν την κακοποίησε λεκτικά και σωματικά ο εντολέας μου Θέμης Αδαμαντίδης, με τις οποίες ισχυρίστηκε ότι δήθεν ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του και κατόπιν αυτού η υπόθεση οδηγείται σε εξωδικαστική διευθέτηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι το αδίκημα, για το οποίο έχει παραπεμφθεί στα δικαστήρια ο Θέμης Αδαμαντίδης, διώκεται αυτεπαγγέλτως και δυστυχώς το Δικαστήριο θα γίνει οπωσδήποτε.

Η πραγματικότητα είναι, όπως με ενημέρωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δυο αντιδίκων έχουν εξομαλυνθεί πλήρως, αλλά ότι ουδέποτε ο Θέμης Αδαμαντίδης ζήτησε για την οιανδήποτε συμπεριφορά του συγγνώμη, αφού ουδέν παράνομο διέπραξε.

Ο Αδαμαντίδης σπάει τη σιωπή του στο Star: «Υπήρξα θύμα με τις γυναίκες»

Καλό θα είναι αυτή να είναι η τελευταία δημόσια δήλωση οιουδήποτε και από τα δυο μέρη, ειδικά εμείς οι δικηγόροι να μην κάνουμε καμία τοποθέτηση για την υπόθεση και να βοηθήσουμε στην οριστική επίλυση της διαφοράς που θα είναι και η μόνη ουσιαστική και πραγματικά αποτελεσματική συμμετοχή μας στην υπόθεση, βοηθώντας τους εντολείς μας να ζήσουν από τούδε ειρηνικά και αγαπημένοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top