Αναβάλλονται οι παραστάσεις της Μαρίας Κίτσου - Το πρόβλημα υγείας της

Tα «καρφιά» της Ελεονώρας Μελέτη και του Κώστα Τσουρού

Οι συνεχόμενες ακυρώσεις των παραστάσεων του θεατρικού έργου «Ηλέκτρα», στη οποία πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου, λόγω προβλήματος στην υγεία της, έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της.

Μέχρι στιγμής έχουν αναβληθεί 8 παραστάσεις, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης 6 Ιουλίου, με επίσημη ανακοίνωση η εταιρεία παραγωγής που παρουσιάζει την παράσταση, αναφέρθηκε στο γεγονός.

Μαρία Κίτσου: Η περιπέτεια υγείας και η αναβολή των παραστάσεων

«Η θεατρική παράσταση ΗΛΕΚΤΡΑ του Ευριπίδη μετά από μία μικρή διακοπή λόγω της ασθένειας της Μαρίας Κίτσου ξεκινάει πάλι κανονικά την περιοδεία της από Κυριακή 10 Ιουλίου από τον Βόλο. Οι αναβληθείσες παραστάσεις έχουν ενταχθεί σε νέες ημερομηνίες. Ζητάμε συγνώμη από το κοινό για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε», έγραφε η ανακοίνωση.

ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΣΟΥ

Ακυρώνονται οι παραστάσεις της «Ηλέκτρας» όπου πρωταγωνιστεί η Μαρία Κίτσου/ ΝDP

Η είδηση συζητήθηκε το πρωί στην εκπομπή Mega Καλημέρα, με τον Κώστα Τσουρό να δίνει το ρεπορτάζ και την Ελεονώρα Μελέτη να «πετάει» τη… σπόντα της. 

«Πάντως είναι ένα θέμα με το τι συμβαίνει με τη Μαρία Κίτσου, γιατί θυμάστε ότι και τον χειμώνα είχαμε ξαναπεί από εδώ ότι είχαν ακυρωθεί και πάλι παραστάσεις στο ‘’Παλλάς’’ με το ‘’Τρίτο Στεφάνι’’. Και τώρα αναβάλλονται άλλες 8 παραστάσεις. Το θέμα είναι ότι όταν ακυρώνονταν οι παραστάσεις, ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος έλεγε και κάτι διαφορετικό στην ανακοίνωσή του, δηλαδή στην Πετρούπολη έλεγε για τεχνικό πρόβλημα, στην Πάτρα έλεγε ότι ακυρώνεται η μία και η άλλη θα γίνει κανονικά… Οπουδήποτε έγινε κάτι τέτοιο, κανένας δεν έλεγε τον λόγο που ακυρωνόταν η παράσταση.

Τελικά ακυρώνεται γιατί η Μαρία Κίτσου έχει ένα πρόβλημα υγείας και οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι αυτό το πρόβλημα θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί και τελικά επελέγη να μην αντιμετωπιστεί για να είναι η καλύτερα η υγεία της.

Το θέμα είναι ότι και πάλι ακυρώθηκαν 8 παραστάσεις με ό,τι σημαίνει αυτό. Ας ελπίσουμε να είναι καλά η Μαρία Κίτσου. Δε θυμάμαι άλλος πρωταγωνιστής να ακυρώνει τόσες πολλές παραστάσεις άλλη φορά για θέμα υγείας» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Η Ελεονώρα Μελέτη, πήρε τότε τον λόγο και είπε χαρακτηριστικά: «Περαστικά της, τι να πούμε… Μπορούμε να πούμε και κάτι άλλο; Εγώ δε λέω και κάτι άλλο, μη γίνω και όρνιο».

Να θυμίσουμε ότι οι δηλώσεις της Μαρίας Κίτσου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πάμε Δανάη» και τα «έβαλε» με τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές αποκαλώντας τους «όρνια» είχαν εξοργίσει την Ελεονώρα Μελέτη πριν από λίγο καιρό.

Μελέτη κατά Κίτσου: «Ο καθένας να μιλάει για τη δουλειά του!»

«Είναι άγριο να κάθονται στις εκπομπές και στα πάνελ να προσπαθούν σαν όρνια να βγάλουν το παραμικρό» ήταν η δήλωση που είχε κάνει τότε η Μαρία Κίτσου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top