Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι-έκπληξη της Ναταλίας Κεϊσίδη με τον Ζeraw

Έχει τίτλο «Σου το χρεώνω»

 Με ένα τραγούδι, το οποίο αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, κάνει δυναμικό δισκογραφικό come back η Ναταλία Κεϊσίδη.

Η γνωστή τραγουδίστρια-ηθοποιός μας παρουσιάζει το νέο της single, που έχει τίτλο «Σου το χρεώνω» και κλέβει τις εντυπώσεις  από το πρώτο του άκουσμα.

Στο νέο τραγούδι της δημοφιλούς performer συμμετέχει ο γνωστός ράπερ Zeraw, o οποίος έχει γράψει τη μουσική του μαζί με τη Ναταλία, η οποία υπογράφει και τους στίχους.

Ναταλία Κεϊσίδη: Ετοιμάζει συνεργασία - έκπληξη με τον Ζeraw!

Το τραγούδι «Σου το χρεώνω» συνοδεύεται από ένα videoclip-υπερπαραγωγή, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη. Είναι σε παραγωγή του Barrice, ενώ γράφτηκε στο studio final sound.

Το νέο τραγούδι της Ναταλίας Κεϊσίδη που κυκλοφορεί από τη «Ηeat The Label» και το κανάλι της Siganos Music στο Youtube θα αποτελέσει τη μουσική πρόταση του φετινού καλοκαιριού, έχοντας όλα τα συστατικά της επιτυχίας.

Λίγα λόγια για τη Ναταλία Κεϊσίδη

Η Ναταλία Κεϊσίδη είναι Ελληνίδα ποντιακής καταγωγής που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τασκένδη.

Ασχολήθηκε με μεγάλη επιτυχία με τον χώρο του μόντελινγκ, ενώ έχει διακριθεί και ως ηθοποιός, παράλληλα με την ενασχόλησή της με το τραγούδι. Η κόρη της, Νικόλ, βαδίζει στα χνάρια της, καθώς είναι μοντέλο.

Η πρώτη της συνεργασία στην Ελλάδα ήταν με τον Μark Αngelo με το κομμάτι «Without your love», το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία και μάλιστα μπήκε στα top 100 hits της Ρωσίας.

Έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες πίστες της Ελλάδας και της Κύπρου, μετρώντας συνεργασίες με τους Onirama, Γιώργο Τσαλίκη και άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top