Μαριάννα Τουμασάτου: Με ποιον πασίγνωστο παρουσιαστή ήταν ζευγάρι;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η ηθοποιός

Η Μαριάννα Τουμασάτου σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μίλησε για την κόρη της και τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στην αρχή της καριέρας της, ενώ αποκάλυψε με ποιον πολύ γνωστό παρουσιαστή υπήρξε ζευγάρι στα μαθητικά της χρόνια.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

Η ηθοποιός δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πώς διατηρούσε σχέση με τον Τάκη Γιαννούτσο.

«Μικρή ήμουν “ότι να ‘ναι”. Ήθελα να γίνω πωλήτρια, μου άρεσε η συναλλαγή με τον κόσμο. Ήμουν υπεύθυνη του 15μελους για το καλλιτεχνικό. Τότε ήμουν συμμαθήτρια και ζευγάρι με τον Τάκη Γιαννούτσο. Έχω πάει σε σχολή δημοσιογραφίας, αλλά δε νομίζω ότι θα ήμουν καλή δημοσιογράφος».

Μαριάννα Τουμασάτου: Η έντονη ενόχλησή της σε ερώτηση δημοσιογράφου

Η Μαριάννα Τουμασάτου με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου - Φωτογραφία ndp

Αναφερόμενη στην κόρη της Χρυσηίδα, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου, σημείωσε πόσο δύσκολη ήταν η μέρα εκείνη που την έστειλε για πρώτη φορά σχολείο.

«Έκλαψα με μαύρο δάκρυ όταν μπήκε για πρώτη φορά στο σχολικό η κόρη μου, είχε γαντζωθεί από πάνω μου και φώναζε. Εκτός δουλειάς βάφομαι μόνο για την κόρη μου, της αρέσει. Μετά το παιδί, φοβάμαι, μέχρι να γεννήσω δεν είχα το αίσθημα του φόβου.

«Μαθαίνω στην κόρη μου να μην κριτικάρει, να μη βάζει ταμπέλες, να μην κατηγορεί. Ο Αλέξανδρος μού κάνει εκπλήξεις, κάνει τα πάντα γιορτή, ξέρει να αγαπάει τη γυναίκα του και την οικογένειά του. Και που βήχει η κόρη μου νομίζω ότι το κάνει αριστουργηματικά, δε νομίζω ότι άλλο παιδί βήχει τόσο ωραία».

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε τέλος από συνάδελφό της, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε «Όταν ήμουν μικρή δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφο και του πέταξα πέτρες. Μετά συνεννοηθήκαμε, δεν ήταν αυτό που τον χαρακτήριζε ως άνθρωπο. Δε μου αρέσει αυτό που είμαι, δεν καμαρώνω πια όταν θυμώνω, δε μου αρέσει ο εαυτός μου όταν θυμώνω. Τα τελευταία 2 χρόνια που κάνω ψυχοθεραπεία έχω αγαπήσει τον εαυτό μου, ήμουν πολύ σκληρή μαζί μου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top