Ορφέας Παπαδόπουλος: «Ένιωθα θυμό για τον πατέρα μου»

Τι λέει ο ηθοποιός για τα ερωτικά του και τη Ζωή της Άλλης

Ορφέας Παπαδόπουλος: «Ένιωθα θυμό για τον πατέρα μου»

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωινό μου μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός παραδέχτηκε πως διατηρεί σχέση με συνομήλικη συνάδελφο του εδώ και αρκετό καιρό, όμως αυτή η σχέση έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα.«Είναι σχέση με διαλείμματα ,τώρα πόσο διαρκούν αυτά τα διαλείμματα; Εξαρτάται από το μέγεθος του τσακωμού και από τα νεύρα που υπάρχουν». λέει ο ηθοποιός.

Δεν σκοπεύει να παντρευτεί σύντομα όπως λέει αν και η μητέρα του, που είναι η προσωπική ενδυματολόγος της Όλγας Τρέμη, έχει γνωρίσει την κοπέλα του και την εγκρίνει. Ο ηθοποιός της δημοφιλούς σειράς λέει ακόμα πως δεν έχει διαχωρίσει την καψούρα από τον έρωτα αλλά αυτό που μπορεί να πει με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι έχει νιώσει έντονο συναίσθημα τέσσερις φορές.

Ο Ορφέας Παπαδόπουλος είναι παιδί χωρισμένων γονιών και όπως αποκαλύπτει οι σχέσεις με τον πατέρα του αποκαταστάθηκαν τα πέντε τελευταία χρόνια αφού παλαιότερα ένιωθε θυμό για εκείνον.

Τέλος αναφέρει πως θα είναι το πρόσωπο-κλειδί στη σειρά η «Ζωή της Άλλης» και θα καταφέρει να ξεμπροστιάσει την Ξένια(Αθηνά Οικονομάκου).

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top