Mad VMA: Η απάντηση του Dj Valentino που έπαιζε στη σκηνή χωρίς… κονσόλα

«Ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό, τι μπορώ»

Πέρα από τον άγριο καβγά που είδαμε να εκτυλίσσεται τη βραδιά των Mad VMA 2022, ένα άλλο… ευτράπελο έγινε viral στα social media.

Σίγουρα θα είδατε και εσείς το βίντεο του Dj Valentino, στο οποίο τον βλέπουμε να παίζει μουσική και να «δίνει πόνο»…. χωρίς κονσόλα!

Light VS Snik: Τι λένε οι δυο πλευρές για τη συμπλοκή τους στα MAD VMA

Ο γνωστός Dj φαινόταν να μιξάρει τραγούδια πατώντας… αόρατα κουμπιά στον αέρα, πάνω σε μια άδεια επιφάνεια που δεν υπήρχε κονσόλα.

Μπορεί το συγκεκριμένο πλάνο να μην φαίνεται τηλεοπτικά, αλλά οι θεατές που ήταν στο γήπεδο Tae Kwon Do βιντεοσκόπησαν τον Valentino να παίζει μουσική χωρίς κονσόλα και αμέσως έγινε viral.

Η απάντηση του Dj Valentino για το… ευτράπελο στα MAD VMA

Ο Dj θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για το… ευτράπελο στα MAD, λέγοντας πως δεν ήταν δική του ευθύνη.

«Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό show και όχι κάποιο event σε club. Θα προτιμούσα και εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε studio με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley(ποτ πουρι) που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ. Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ό,τι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 ημέρες δουλειά δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει φίλες μου. Και πάλι ευχαριστώ» έγραψε ο Dj Valentino.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top