Δούκισσα Νομικού: Η αντίδραση στον επικείμενο γάμο του αδερφού της

Παντρεύεται με την Άννα Πρέλεβιτς ο Νικήτας Νομικός

Δείτε βίντεο για τον γάμο της Άννας Πρέλεβιτς και του Νικήτα Νομικού από το Breakfast@Star

Πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Άννα Πρέλεβιτς έκανε ο Νικήτας Νομικός, ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, με το ερωτευμένο ζευγάρι να ανακοινώνει στο Instagram ότι σύντομα παντρεύεται

Άννα Πρέλεβιτς- Νικήτας Νομικός: Η πρόταση γάμου & το εντυπωσιακό μονόπετρο

Έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα της σχέσης τους κι ανάρτησαν selfie τους όπου σε πρώτο πλάνο φαίνεται το εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι με το οποίο έγινε η πρόταση γάμου.

Συγκινημένη η Άννα Πρέλεβιτς έγραψε: «I said Yes! Η ζωή μου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει ομορφύνει απίστευτα, τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο προσωπικό κομμάτι! Μπορώ με ευκολία να πω ότι διανύω την καλύτερή μου περίοδο κι είμαι τόσο ευγνώμων! Μέσα σε αυτό το διάστημα είδα την εταιρεία που έχω με την αδερφή μου να ανθίζει και να μεγαλώνει όλο και περισσότερο και φυσικά… γνώρισα τον Νικήτα μου. Το κερασάκι στην τούρτα ήρθε πριν από έναν μήνα (σας το κράτησα για λίγο κρυφό) που ο Νικήτας μου έκανε πρόταση γάμου κι έζησα αυτή τη μοναδική στιγμή για να προσθέσει 10 φορές παραπάνω στην ευτυχία μου! Εδώ και καιρό γνώριζα ότι βρήκα τον μελλοντικό μου σύζυγο, τον άνθρωπό μου, οπότε ήταν σίγουρα το πιο εύκολο "ναι" που είπα ποτε μου! Ανυπομονώ για όλα αυτά που έρχονται @n_nomikos … I love you to the moon and back! Υ.Γ: Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα να ξέρετε, για την ώρα προσπαθώ να συνηθίσω να λέω τον Νικήτα "αρραβωνιαστικό" μου κι όχι "αγόρι" μου».

Άννα Πρέλεβιτς – Νικήτας Νομικός: Full in love στη Βουλιαγμένη

Ο φωτογραφικός φακός έχει πολλές φορές «εντοπίσει» την Άννα και τον Νικήτα στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός φακός έχει πολλές φορές «εντοπίσει» την Άννα και τον Νικήτα στη Γλυφάδα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Λίγες ώρες μετά, η Δούκισσα Νομικού έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram για τον επικείμενο γάμο του αδερφού της με το μοντέλο και παρουσιάστρια, Άννα Πρέλεβιτς. Η Δούκισσα ανάρτησε τη φωτογραφία του ζευγαριού με το μονόπετρο, προσθέτοντας μια καρδούλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top