Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε για πρώτη φορά τη σύγκριση με την Ιωάννα Μαλέσκου

Τι άρεσε πολύ στην παρουσίαστρια;

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσέλινη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής, όπου σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα συζήτησαν η Ελένη Μενεγάκη κι οι συνεργάτες της στην εκπομπή της.

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για την άλλοτε «Μενεγάκη της Κρήτης», Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε πρώτη φορά για την άλλοτε «Μενεγάκη της Κρήτης», Ιωάννα Μαλέσκου

Για την αποφάσή της να παίξει στην Ελένη τη συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη παρότι η ίδια αναφέρεται σε πολλά σημεία, η Ελένη Μενεγάκη είπε αρχικά: «Θέλω να πω κάτι. Εγώ δεν το είδα, δεν το πρόφτασα σήμερα, μου είπε όμως η Ελένη (σ.σ. η αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή) ότι υπάρχουν πολλές αναφορές μέσα που υπάρχεις. Δεν μπορώ να λογοκρίνω τη Ζήνα και να πάρω ένα κομμάτι, γιατί μετά θα νομίζει κανείς ότι θέλω να μιλήσω για τον Γιώργο και τη Φαίη. Όχι! Ο καθένας έχει την άποψή του, οπότε ή το βάζεις μέσα ή δε βάζεις τίποτα. Με ενδιαφέρει η άποψη της Ζήνας, ήθελα να την ακούσω. Σε κάποια πράγματα από αυτά που λέει μπορεί να συμφωνούμε, μπορεί να διαφωνούμε. Δεν έχει σημασία. Ο καθένας μας έχει μια εικόνα. Πολύ θα ήθελα να ακούσω τη Ζήνα, αλλά ταιριάζουν πολύ οι ώρες μας, δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε. Ανοιχτή πρόσκληση κάνω, φίλη μου είναι...». 

Ιωάννα Μαλέσκου: «Η Μενεγάκη δεν είναι πρόσωπο που θέλεις να ανταγωνιστείς»

Στη συνέχεια, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παίρνοντας τον λόγο δε δίστασε να αναφέρει τις συνέπειες της σύγκρισης δύο προσώπων που εργάζονται στην τηλεόραση τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι τραγικό να μπαίνουν τέτοιες ταμπέλες επειδή μια γυναίκα έχει ίδιο χρώμα μαλλιών ή ματιών;» και συμπλήρωσε αναφερόμενη στη σύγκριση της Ιωάννας Μαλέσκου με την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν καταλαβαίνω πως δημιουργήθηκε μια σύγκριση χωρίς να έχουμε δει αυτό το νέο πρόσωπο. Δεν τίμησε κανέναν. Όντως της έκανε κακό. Συμφωνώ απόλυτα με τη Ζήνα».

Ζήνα Κουτσελίνη: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στην «απέναντι» Ιωάννα Μαλέσκου

«Νιώθω περίεργα αλλά θα πω ότι το κανάλι θέλει το επιτυχημένο να το επαναλάβει. Έτσι πάει σε εκείνες και τις βάζει σε συγκεκριμένα πλαίσια που εκείνο θεωρεί ότι θα το οδηγήσει στο να γίνει η νέα Μενεγάκη», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και πρόσθεσε: «Δεν έγινε άθελά της τής Ιωάννας Μαλέσκου. Δεν ήρθε κανείς και της είπε "θα είσαι η Μενεγάκη" και είπε "θα είμαι η Μενεγάκη". Κι εκείνη το φόρεσε και το συνέχισε... Δεν επέβαλε κανένας σε κανέναν τίποτα. Ακόμα και το γεγονός να πλασαριστείς στην αρχή ως νέα Μενεγάκη είναι επιλογή σου να το κάνεις».

Τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου παρουσίαζε την εκπομπή Love It στον ΣΚΑΪ

Τις δύο τελευταίες τηλεοπτικές σεζόν η Ιωάννα Μαλέσκου παρουσίαζε την εκπομπή Love It στον ΣΚΑΪ

«Αντιγράφει εμφανώς τη Μενεγάκη!»: Ποια το είπε για τη Μαλέσκου;

Η Ελένη για πρώτη φορά μίλησε για το trailer με το οποίο ο ΣΚΑΪ προ διετίας σύστησε τη Μαλέσκου: «Το trailer είχε υπέροχη αισθητική. Εμένα μου άρεσε. Μου θύμισε τα διαφημιστικά μου. Ήταν καταπληκτικά. Πολύ φίνο. Πολύ καλή δουλειά». Στη συνέχεια μιλώντας για την παρουσιάστρια του Love it, είπε: «Νομίζω πως αυτό εκτός από θέμα χαρακτήρα και το πως αισθάνεσαι να είσαι, δείχνει λίγο απειρία για εμένα. Δε χρειάζεται κανείς να δει τι μπορεί να του συμβεί όταν θα σκάσει το πρόβλημα επάνω του. Κοίτα δίπλα σου! Όταν κάποιος άλλος έχει αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα με αυτόν τον τρόπο, πώς του έχει πάει; Κοίτα παραδίπλα ένας άλλος ή μια άλλη περίπτωση με άλλο θέμα. Μαθήματα παίρνουμε όχι μόνο μέσα από τις προσωπικές εμπειρίες, κατά τη γνώμη μου, αλλά και από τις εμπειρίες των άλλων. Κοιτάμε και λέμε "κοίτα τι μπορεί να μου συμβεί και τι έγινε σε εκείνον όταν το αντιμετώπισε έτσι ή αλλιώς". Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του κι όπως θέλει το πηγαίνει κάτι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top