Ελένη Μενεγάκη: Δείτε τις φωτογραφίες που «ξέθαψε» η παρουσιάστρια

Με τους συνεργάτες της και τον γιο της Άγγελο Λάτσιο μικρούλη!

Δείτε βίντεο για την Ελένη Μενεγάκη από το Breakfast@Star

Από όταν «ανακάλυψε» το Instagram, η Ελένη Μενεγάκη, που έχει ένα από τα πιο δημοφιλή προφίλ στην Ελλάδα, μοιράζεται συχνά καθημερινές στιγμές με τους followers της.

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση για το πρώτο της casting στην τηλεόραση

Το μεσημέρι της Κυριακής, η παρουσιάστρια δημοσίευσε επτά φωτογραφίες της από το 1997 έως το 2008, αφού όπως αποκάλυψε, ψάχνοντας στα πράγματά της βρήκε ένα κουτί γεμάτο αναμνήσεις!

Η Ελένη Μενεγάκη με τον 19χρονο σήμερα γιο της, Άγγελο Λάτσιο

Η Ελένη Μενεγάκη με τον 19χρονο σήμερα γιο της, Άγγελο Λάτσιο /Φωτογραφία Instagram

Η πρώτη φωτογραφία που πόσταρε είναι από τα πρώτα της χρόνια στον Alpha, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει με τον μικρούλη τότε γιο της Άγγελο Λάτσιο, τον Φαίδωνα Κεφαλέα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα που συμμετείχαν στην εκπομπή της και την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή.

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Χατζηνικολάου μού έλεγε… τα φοράς τα μίνι, ε;»

Οι υπόλοιπες 6 φωτογραφίες που μοιράστηκε είναι από στιγμές και ταξίδια που έκανε με τον Πρωινό Καφέ, με καλλιτέχνες όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, η Άννα Βίσση, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Μάρκος Σεφερλής κ.ά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

«Κοιτά τι βρήκα! Μέσα σε ένα κουτί ανακάλυψα πολλές (παρά πολλές) φωτογραφίες κυρίως από ταξίδια του Πρωινού Καφέ, αλλά και άλλες στιγμές από το 1997-2008! Η πρώτη φωτογραφία με τον Γρήγορη, την Ελένη, τον Φαίδωνα και τον Άγγελο είναι η πιο πρόσφατη από τα πρώτα μου χρόνια στον Alpha!», έγραψε στη λεζάντα η Ελένη Μενεγάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top