Αδαμαντίδης: Δεν ενοχλώ με τον τζόγο. Δε θα σκάσω για την εικόνα μου

«Έχω κουραστεί με τον τζόγο»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης κάθισε απέναντι από την Αννίτα Πάνια και μίλησε «Ανοιχτά» για τον τζόγο και τη σύλληψή του σε χαρτοπαιχτική λέσχη, αλλά και την επίθεση που δέχτηκε στον δρόμο.

Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντάει για τη σύλληψή του σε παράνομη λέσχη

Θέμης Αδαμαντίδης

«Δεν το καυχιέμαι αλλά δεν το κρύβω. Δεν ενοχλώ κάποιον. Απεναντίας με ενοχλεί να σου υποδεικνύουν που να πας. Διαφορετικά δεν κάνεις αυτό που θες αλλά αυτό που σε κατευθύνουν. Έχω κουραστεί με τον τζόγο. Πηγαίνω σε κάποια στη γειτονία και κάποιες φορές πηγαίνω και σε λέσχες. Με βρήκαν σε μία παράνομη λέσχη και ασχολήθηκαν με εμένα αντί να ασχοληθούν με το γεγονός ότι λειτουργεί αυτός ο χώρος. Με ενόχλησε που πήρε διάσταση το θέμα αυτό, γιατί θα μπορούσα να το σκάσω αλλά έμεινα για να πληρώσω το τίμημα. Δε με ενδιαφέρει αν οι πράξεις μου έχουν κόστος για την εικόνα μου, γιατί πάνω από όλα, ακόμα και από τη δουλειά μου, βάζω το πως αισθάνομαι εγώ και πως δεν πιέζομαι αυτό που θέλουν οι άλλοι. Για τζόγο δεν πηγαίνω για να κερδίσω, πηγαίνω για απομόνωση, δε νικιέται αλλά σου δίνει αυτή την ψευδαίσθηση για μετά αποχωρείς. Δεν το έχω ανάγκη και 1,5 χρόνο το είχα κόψει μαχαίρι, μετά από ένα συμβάν άνοιξα ξανά την πόρτα», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

Θέμης Αδαμαντίδης: «Έβγαλα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία»

Ερωτευμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης - Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του

Η επίθεση στον δρόμο


Ο Θέμης Αδαμαντίδης μίλησε και για την επίθεση που δέχτηκε στον δρόμο από δύο νεαρούς. «Εγώ είδα δύο νεαρούς να έρχονται και νόμιζα θα μου πούνε έλα ρε Θεμάρα ή οτιδήποτε. Διαχωρίζονται, ο ένας δε βγάζει το κράνος και κάτι κατάλαβα. Έγινε αφοπλιστικά. Ήταν μια ενέργεια που δεν υπήρχε καμία ένδειξη ή προειδοποίηση. Με την ίδια ταχύτητα που έπεσα, με την ίδια σηκώθηκα. Μόλις σηκώθηκα κι οι δύο ξεκίνησαν να τρέχουν. Σου λένε δεν ξέρουμε πως μπορεί να εξελιχθεί. Ξέρω τον λόγο αλλά τι να κάτσω να εξηγώ τώρα. Ο καθένας πιστεύει ότι έχει δίκιο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top