«Ο Αναγνωστόπουλος δεν είναι φίλος μου για να τον λέω με το μικρό του»

Ελληνίδα ηθοποιός... ξέσπασε για τον δολοφόνο της Καρολάιν

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαριάννας Τουμασάτου

Είναι πολύ ταλαντούχα κι εδώ κι αρκετά χρόνια αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Τουμασάτου για Παναγιωτόπουλο: «Oφείλει αντί για ρούχα να φοράει πούπουλα»

Ο λόγος για τη Μαριάννα Τουμασάτου που το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα; με την Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μαριάννα Τουμασάτου έχει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες στο βιογραφικό της

Η ηθοποιός που μιλάει πάντα εξω από τα δόντια, αναφέρθηκε στο θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας αλλά και στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον σύζυγο και δολοφόνο της αδικοχαμένης Καρολάιν, τον οποίο δε θέλει να αποκαλεί με το μικρό του όνομα

Μαριάννα Τουμασάτου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της κόρης της!

«Θα ξεχωρίζουμε γυναικοκτονίες κι ανδροκτονίες, όπως τις τουαλέτες; Είναι γιατί τη σκοτώνουν ακριβώς για αυτόν τον λόγο, επειδή είναι γυναίκα. Όχι επειδή είναι ένας άνθρωπος που βρέθηκε εκεί κι ήταν σε μια κλοπή και τη σκότωσαν. Αυτό δεν είναι γυναικοκτονία, αυτό είναι φόνος. Η γυναικοκτονία είναι όταν ο λόγος που έχασε τη ζωή της είναι επειδή είναι γυναίκα. Αυτό οφείλουν να το παραδεχτούν όσοι πρέπει να το παραδεχτούν. Γιατί δεν έχει αλλάξει ακόμα η νομοθεσία; Πόσες περιμένουμε να πεθάνουν;» είπε η ηθοποιός για τον διαβόητο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Μαριάννα Τουμασάτου - Το ξέσπασμα της ηθοποιού για τη νέα γυναικοκτονία 

Στη συνέχεια η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Ακούσαμε “χαράμισε τη ζωή του νέο παλικάρι”, ποιος το είχε πει για τον άντρα της Κάρολαιν. Δεν θέλω να λέω τα μικρά τους ονόματα, δε θέλω να λέω “ο Μπάμπης”. Δεν είναι φίλος μου ο Μπάμπης. Αν είναι να πω με μικρό όνομα, θα πω την Κάρολαιν. Αυτός είναι Αναγνωστόπουλος κι ούτε καν κύριος... Δε θέλω να εξοικειωθώ με κανένα όνομα κανενός φονιά. Νομίζω ένα αστυνομικός το είχε πει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top