Δείτε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες Ματσούκα - Βαλλάτου

Μέχρι και νυφικό φόρεσε η ηθοποιός σε ταξίδι στη Θεσσαλονίκη

Δείτε τις πρώτες κοινές φωτογραφίες Ματσούκα - Βαλλάτου

Φωτογραφίες από ταξίδι του με την Δήμητρα Ματσούκα στη Θεσσαλονίκη «ανέβασε» στο Ίντερνετ ο Φώτης Βαλλάτος, που προ μηνών είχε κάνει γνωστή τη σχέση τους μέσω της στήλης του στην εφημερίδα «Lifo». Πρόκειται για τις πρώτες κοινές πόζες του ζευγαριού, στις οποίες βλέπουμε την ηθοποιό ακόμα και με... νυφικό!

«Είναι το πιο υπέροχο κορίτσι του κόσμου. Με διαφορά. Ακολουθεί φωτό», έγραψε στο Twitter του ο Φώτης Βαλλάτος και άρχισε να «ανεβάζει» την μία φωτογραφία μετά την άλλη!

Η πρώτη φωτογραφία έχει τίτλο «κόκκινη ζακέτα» και δείχνει την ηθοποιό καθισμένη στο κρεβάτι με μια κόκκινη ζακέτα στα πόδια της, ενώ στην επόμενη γράφει «μια κατσαριδούλα» και σχολιάζει την κορδέλα που φορά στα μαλλιά της η αγαπημένη του.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και μια κοινή τους φωτογραφία, με την λεζάντα «zombies last forever», αλλά και ο Λευκός Πύργος.

Στο άλμπουμ του ταξιδιού περιλαμβάνεται και η ηθοποιός ντυμένη... νύφη (!) και με το τσιγάρο στο χέρι, φωτογραφία που φέρει την λεζάντα «πρόβα», ενώ σε μια άλλη φωτογραφία βλέπουμε τα βαμμένα κόκκινα νύχια στα πόδια της!

Η... αποθέωση του σουρεάλ, πάντως, έρχεται στην φωτογραφία με τίτλο «το κορίτσι και η έναστρη νύχτα», όπου βλέπουμε την Δήμητρα Ματσούκα (το κορίτσι δηλαδή) αλλά όχι τα αστέρια στον ουρανό! ��άλλον ο δημοσιογράφος μιλά για τα... αστεράκια που βλέπει λόγω έρωτα!

Δείτε τις φωτογραφίες που «ανέβασε» ο δημοσιογράφος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top