Ηλίας Δρούλιας: Τον δάγκωσε οχιά σε παραλία της Μυκόνου

Ο γνωστός μουσικός μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μύκονο με πρωταγωνιστή τον Ηλία Δρούλια. Ο γνωστός μουσικός βρισκόταν σε γνωστή παραλία του Νησιού των Ανέμων όταν μία οχιά τον δάγκωσε στο χέρι.

Ο Ηλίας Δρούλιας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μυκόνου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατευθείαν μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στην Αθήνα.

Droulias Brothers: «Τα έχουμε λυμένα τα περιουσιακά»

Όταν έφτασε στην Αθήνα οι θεράποντες ιατροί του έκανα αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχος και του δόθηκε αντιβίωση μαζί με αντιπηκτικές ενέσεις.

 

«Εγώ είμαι στο νησί γιατί ετοιμάζουμε ένα μαγαζί αισθητικής και πήγαμε για ένα μπάνιο το προχθές μεσημέρι στον Άγιο Σώστη. Ήταν ανοργάνωτα και καθόμασταν κάτω με την πετσέτα μας και ενώ πήγα να σηκωθώ από κάτω ένιωσα ένα χάιδεμα στον ώμο. Τινάζω το χέρι μου και είχα αίμα. Νόμιζα πως με τσίμπησε σφίγγα. Δεν ένιωσα πόνο, σαν να με έγδαρε κάτι, σαν κάτι να με ακούμπησε. Κοίταξα κάτω και βλέπω το φίδι. Μόλις το είδα, δεν μπορώ να σας πω τι έπαθα. Είχε πάει κάτω από την τσάντα, μάλλον ήθελε σκιά. Πήγα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και μετά πήρα το πρώτο αεροπλάνο και ήρθα στην Αθήνα, γιατί τις πρώτες έξι ώρες εκδηλώνονται τα συμπτώματα. Ήμουν τυχερός γιατί το φίδι με τσίμπησε με το ένα δόντι, είχα μόνο μια τρυπά και δεν είχε και πολύ δηλητήριο, γιατί δεν μελάνιασε», είπε ο Ηλίας Δρούλια στην εκπομπή «Το πρωινό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top