Steven Tyler: Ο τραγουδιστής των Aerosmith ξανά σε κλινική απεξάρτησης

Ακύρωσε τις συναυλίες η διάσημη ροκ μπάντα

Δείτε το βίντεο για τον Steven Tyler από το Breakfast@Star

Ακυρώνουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους τον Ιούνιο και τον Ιούλιο στο Λας Βέγκας οι Aerosmith, επειδή ο frontman του συγκροτήματος, Steven Tyler, μπήκε οικειοθελώς σε κλινική απεξάρτησης.

Σύμφωνα με τη δυσάρεστη ανακοίνωση του διάσημου ροκ γκρουπ, ο 74χρονος τραγουδιστής εισήχθη σε κέντρο απεξάρτησης, μετά από υποτροπή της κατάστασής του.

Oι Aerosmith μετράνε άπειρες επιτυχίες και χρόνια στη διεθνή μουσική σκηνή!

«Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, ο αγαπημένος μας αδελφός Steven έχει εργαστεί για τη νηφαλιότητά του για πολλά χρόνια. Μετά από χειρουργική επέμβαση στο πόδι για να προετοιμαστεί να βγει στη σκηνή και την ανάγκη να διαχειριστεί τον πόνο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, πρόσφατα υποτροπίασε και μπήκε οικειοθελώς σε πρόγραμμα θεραπείας για να επικεντρωθεί στην υγεία και την ανάρρωσή του.

Steven Tyler: Ο τραγουδιστής των Aerosmith διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του

Λυπούμαστε πραγματικά που ενημερώνουμε τους θαυμαστές και τους φίλους μας ότι πρέπει να ακυρώσουμε το πρώτο μας σετ ημερομηνιών στο Las Vegas Residency αυτόν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, γιατί εκείνος επικεντρώνεται στην ευημερία του. Θα συνεχίσουμε τις ημερομηνίες μας για το 2022 ξεκινώντας τον Σεπτέμβριο και θα σας ενημερώσουμε για περαιτέρω, το συντομότερο δυνατό.

Είμαστε συντετριμμένοι που ταλαιπωρήσαμε τόσους πολλούς από εσάς, ειδικά τους πιο πιστούς θαυμαστές μας που συχνά διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να έρθουν στα σόου μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και για την υποστήριξή σας στον Steven κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», έγραψαν στο προφίλ τους στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aerosmith (@aerosmith)

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top