Μαρίνα Πατούλη: Ο λόγος που απουσίαζε από τα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη

Όσα δήλωσε για τη σχέση της με τον Βλάσση Χολέβα

Τον λόγο που δεν έδωσε το «παρών» στα γενέθλια του πρώην συζύγου της, Γιώργου Πατούλη, εξήγησε η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Για τα γενέθλιά του έλαβα ένα μαζικό μήνυμα που έδωσε σε όλους τους φίλους και υποστηρικτές. Θα ήθελα πολύ να παρευρεθώ σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή των γενεθλίων του, δεδομένου όμως ότι όλα αυτά τα χρόνια ήμασταν δίπλα. Όμως ίσως αυτό δεν ήταν κοινή μας επιθυμία. Εγώ θέλω με την παρουσία μου να νιώθει χαρούμενος, δεν θα ήθελα να τον φέρω σε δύσκολη θέση», δήλωσε στο «Mega Καλημέρα». 

 

 

Η ίδια μίλησε και για τη σχέση της με τον γνωστό σχεδιαστή, Βλάσση Χολέβα, με τον οποίο έχει έρθει πολύ κοντά τώρα τελευταία με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν φήμες πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. 

«Το αρχικό έναυσμα ήταν με τον Βλάσση Χολέβα που ξεκινήσαμε μαζί και πλέον έχει ενταχθεί στην ομάδα ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος δίνει τη δική του οπτική και την εμπειρία του», είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη. 

«Με τον Βλάσση Χολέβα συνεργαζόμαστε απίστευτα, υπάρχει τεράστια χημεία στο κομμάτι της συνεργασίας, τα Μέσα το σέβονται, το αναδεικνύουν. Πάντα θα υπάρχει το κίτρινο, όμως θεωρώ ότι όλοι οι άνθρωποι βρίσκονται στη ζωή για να γίνουν συνοδοιπόροι, είτε στο επαγγελματικό κομμάτι είτε στο προσωπικό, αυτά όλα φαίνονται στην πορεία», συμπλήρωσε στη συνέχεια. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top