Kourtney Kardashian - Travis Barker: Το λαμπερό γαμήλιο πάρτι τους

Το αστρονομικό πόσο που έλαβε ο Andrea Bocelli για να τραγουδήσει

Kourtney Kardashian - Travis Barker

Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν στο Πορτοφίνο της Ιταλίας παρουσία λίγων συγγενών και φίλων. 

 

 

 

 

Kourtney Kardashian - Travis Barker: Ο παραμυθένιος γάμος τους στην Ιταλία

Μετά το τέλος της ρομαντικής τελετής, το ερωτευμένο ζευγάρι διοργάνωσε για τους λαμπερούς προσκεκλημένους του ένα γαμήλιο πάρτι υπερπαραγωγή. 

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν το ιταλικό φαγητό και διασκέδασαν με χορούς και τραγούδια για χατίρι της διάσημης τηλεπερσόνας και του ντράμερ των Blink-182.

 

 

Η νύφη εμφανίστηκε με άλλο ρούχο στη δεξίωση και συγκεκριμένα με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα με ζαρτιέρες, τις οποίες ωστόσο ο γαμπρός... αφαίρεσε με τα δόντια του και τις πέταξε στους αδέσμευτους.

Αναμφίβολα ένα από τα highlights ήταν η στιγμη που ο Andrea Bocelli, ερμήνευσε το τραγούδι Can’t Help Falling In Love για να χορέψουν οι νεόνυμφοι. 

Kendall Jenner: Δεν μπορούσε να ανέβει τα σκαλιά στον γάμο της Kourtney!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιταλός τενόρος έλαβε ένα αστρονομικό ποσό από την οικογένεια Kardashian της τάξεως των 500.000 λιρών για να τραγουδήσει την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της Kourtney και του Travis.

 

@kardashianicon So iconic. #andreabocelli #viral #kraviswedding #kourtneykardashian #travisbarker #wedding #foryoupage ♬ original sound - kardashianicon

 

Δείτε στιγμιότυπα από το γαμήλιο πάρτι της  Kourtney Kardashian και του Travis Barker:

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top