Δείτε την κοιλίτσα της Victoria Beckham!

Στιλάτη εγκυμονούσα με 12ποντο τακούνι

Δείτε την κοιλίτσα της Victoria Beckham!
Είναι η δεύτερη δημόσια εμφάνιση της Victoria Beckham μετά την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Την πρώτη φορά, ο φωτογραφικός φακός την είχε πιάσει σε πολύ άσχημη κατάσταση, καθώς υπέφερε από ναυτία μιας και διανύει τους πρώτους μήνες της κύησης. Ωστόσο το μόνο που φαινόταν τότε, ήταν το χλωμό της πρόσωπο και η εμφανής αδιαθεσία που ένιωθε.
Στη δεύτερη εμφάνιση της ωστόσο, οι φωτογράφοι την εντόπισαν ολομόναχη στο αεροδρόμιο του Heathrow και έκαναν τα πάντα προκειμένου να τραβήξουν έστω και το παραμικρό στιγμιότυπο από τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Τι την τράβηξαν από όλες τις γωνίες λήψης, τι την πήραν κατόπι στο αεροδρόμιο, «βράχος» η Victoria!

Φορώντας φαρδιά μακριά μπλούζα και μαύρο μακρύ σακάκι, είχε τοποθετήσει την τσάντα της μπροστά από την κοιλιά της, ώστε δύσκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει το παραμικρό. Αν σε αυτό συνυπολογίσουμε και το πόσο αδύνατη είναι η Victoria,τότε μάλλον έφυγαν ολίγον τι απογοητευμένοι οι φωτογράφοι που έκαναν ο,τι μπορούσαν προκειμένου να την πετύχουν.

Το ζεύγος Beckham περιμένει το τέταρτο παιδί του μέσα στο καλοκαίρι, και όπως όλα δείχνουν είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κοριτσάκι! Όσο για τη Victoria; συνηθισμένη στις εγκυμοσύνες και εθισμένη στο στιλ και τη μόδα δεν το εγκαταλείπει για κανένα λόγο! Με μαύρο στενό παντελόνι και σικάτες πανύψηλες μαύρες γόβες Louboutin, η σύζυγος του David έκλεψε όλες τις εντυπώσεις!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top