Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Σε ένα βράδυ έχασα όλα μου τα μαλλιά»

«Ήταν πολύ άβολο», είπε ο ηθοποιός

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μιλώντας για ένα δυσάρεστο γεγονός που του συνέβη όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Night Out» σε ηλικία 19 ετών έχασε τα μαλλιά του λόγω άγχους, και όταν ξαναβγήκαν ήταν λευκά.

Θεοχάρης Ιωαννίδης

«Είχα από πολύ μικρή ηλικία άσπρα μαλλιά, από τα 19. Ακριβώς όπως τα βλέπετε σήμερα. Μπορεί να έχουν σκουρύνει και λίγο. Ήταν πολύ άσπρα. Όταν ξεκίνησα τη μυθοπλασία εδώ, μου τα έβαφαν γιατί έκανα τον 20άρη. Στους "Λατρεμένους μου Γείτονες” έκανα τον 20άρη, δεν μπορούσα να έχω άσπρα μαλλιά. Ήμουν κάθε δύο εβδομάδες με τη ρίζα. Με κούραζε πάρα πολύ αυτό. Στο "Μπρούσκο” στην τρίτη σεζόν τους είπα ότι αυτός ο ρόλος θα μπορούσε να έχει κι άσπρα μαλλιά. Τους μίλησα, τους έπεισα κι άφησα τα μαλλιά μου γκρίζα» ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Κατερίνα Ζαρίφη: Το παθιασμένο φιλί με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη

«Ήταν πολύ άβολο. Σε ένα βράδυ έφυγαν όλα τα μαλλιά. Κοιμήθηκα και ξύπνησα έτσι το πρωί. Έφευγαν τούφες. Δεν είναι ότι ξυπνάς ξαφνικά φαλακρός. Ξαφνικά ξυπνάς και φεύγουν οι τούφες. Τρόμαξα. Ήμουν με τους γονείς μου. Τους αισθανόμουν φρικαρισμένους για να μην πάθω εγώ κάτι ψυχολογικό. Υπήρχε ψυχραιμία. Πήγα έκανα τα πάντα. Το ξεπέρασα πολύ γρήγορα όταν μου είπαν ότι είναι καλό να βγαίνει ένας στρεσογόνος παράγοντας στα μαλλιά. Τη δεύτερη φορά δε με πείραξε καθόλου», πρόσθεσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top