Ρούλα Ρέβη: Η σχέση δεν είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια

«Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια»

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στο Star.gr

Για τα 14 χρόνια της σχέσης της με τον Αποστόλη Τότσικα έγραψε η Ρούλα Ρέβη σε μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η ταλαντούχα φωτογράφος μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι.

Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια. Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδάκια, τον Άγγελο Μιχαήλ και την Ειρήνη Χρυσή, τα οποία είναι δίδυμα και είναι 6 ετών!

Η Ρούλα Ρέβη συνόδευσε την μακροσκελή λεζάντα με μια φωτογραφία της με τον Αποστόλη Τότσικα από τις αρχές της σχέσης τους.

Ρέβη - Τότσικας: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας!

«Lifetime project…. Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους. Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι.

Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς.

Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα , κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει.

Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι «δουλειά» είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα κουκλάκια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top