Παράτησε την ταινία για την κηδεμονία του παιδιού της

Δικαστικοί μπελάδες για την Halle Berry

Παράτησε την ταινία για την κηδεμονία του παιδιού της

Σύξυλους άφησε τους συντελεστές της νέας της ταινίας η Halle Berry που ξεκινά δικαστική διαμάχη για την κηδεμονία του παιδιού της, μετά την απόφαση του πρώην συντρόφου της να έχουν από κοινού την επιμέλεια.

«Η Halle ανησυχεί πολύ για την κόρη της όσο βρίσκεται υπό την κηδεμονία του πατέρα της και είναι διατεθειμένη να καταφύγει στην δικαιοσύνη για να την προστατέψει», είπε ο εκπρόσωπος της ηθοποιού, που εγκατέλειψε την ταινία «New Year’s Eve» για να αφοσιωθεί στα δικαστήρια.

Τα γυρίσματα επρόκειτο να ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα στη Νέα Υόρκη, η Halle όμως έχει πρώτη προτεραιότητα την 2χρονη Nahla, καρπό του έρωτά της με τον Gabriel Aubry.

Πριν από μερικές εβδομάδες ο Aubry ζήτησε από το δικαστήριο να αναγνωριστεί ως ο πατέρας της μικρής και να έχει την κηδεμονία της από κοινού με την 44χρονη σταρ.

Halle Berry και Gabriel Aubry γνωρίστηκαν στα γυρίσματα ταινίας στο Παρίσι 2005, απέκτησαν την Nahla το 2008 και χώρισαν τον περασμένο Απρίλιο, με το δικαστήριο να δίνει την επιμέλεια της κόρης τους εξ’ ολοκλήρου στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top