Αποστόλης Τότσικας - Ρούλα Ρέβη: Ποιον διάσημο Έλληνα συνάντησαν τυχαία;

Η selfie που έβγαλαν μαζί του...

Δείτε παλιότερη συνέντευξη του Αποστόλη Τότσικα στο Star.gr

Μια αναπάντεχη συνάντηση στον δρόμο είχαν ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη. Το ζευγάρι βρισκόταν με τα παιδιά του όταν συνάντησε τον Σάκη Ρουβά

Ρέβη: Συνέχεια σκέφτομαι όλα τα μικρά παιδιά που έφυγαν τον τελευταίο καιρό

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και η καταξιωμένη φωτογράφος κατέγραψαν τη συνάντησή τους με τον ποπ σταρ, βγάζοντας μια selfie φωτογραφία. Σε αυτήν ποζάρουν χαμογελαστοί κι ευδιάθετοι για αυτή την τυχαία στιγμή τους, ακόμα περισσότερο ο γιος τους Άγγελος που είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη με τα παιδάκια τους για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Οι γυναίκες πολύ στενό μαρκάρισμα στον Σάκη Ρουβά, ο Άγγελος σε σοκ γιατί τον θαυμάζει και τον συνάντησε στο δρόμο τυχαία κι ο Αποστόλης Τότσικας cool φωτογραφίζει κι απολαμβάνει την άνοιξη. 2 Αιγόκεροι μέσα στη γοητεία σωστά;», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Ρούλα Ρέβη.

Ρούλα Ρέβη: Η σπάνια εμφάνιση στο θέατρο με την πεθερά της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Πριν από λίγες ημέρες, το ζευγάρι πόσταρε μια οικογενειακή selfie. Συγκεκριμένα, ο Αποστόλης δημοσίευσε φωτογραφία με όλα τα πρόσωπα που αγαπά. Ανάμεσα σε αυτά και η σύντροφος του αδερφού του Θανάση, η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top