«Τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε με τον πνευματικό μου»

Όσα είπε ο Νίκος Αναδιώτης στην εκπομπή «Μαμά – δες»

Για τη σχέση του με τη σύζυγό του, τη νέα τους ζωή  με τα παιδιά τους στο Αίγιο, μακριά από την Αθήνα, και τα επαγγελματικά του μίλησε ο Νίκος Αναδιώτης στη νέα του συνέντευξη.

αναδιώτης

«Τα παιδιά πάνε σχολείο στο Αίγιο. Είναι 170-180 χλμ μακριά από την Αθήνα και είναι ευτυχισμένα. Εγώ το σχολείο το τελείωσα εκεί. Για καλή μου τύχη, η γυναίκα μου μεγάλωσε σε επαρχία. Όταν αποφασίσαμε να μετακομίσουμε, σίγουρα υπήρχαν δυσκολίες και ιδίως για τη Βασιλική, αφού δεν ήταν από το Αίγιο. Αν της πεις τώρα, έλα στην Αθήνα, θα αρνηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός – μοντέλο στην εκπομπή «Μαμά – δες».

«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν με ενδιαφέρουν τα χρήματα. Έχω αποφασίσει πως τον πολύτιμο χρόνο που χρειάζεται από εμένα η οικογένειά μου, δεν μπορώ να τον εξαργυρώσω με κανένα χρηματικό ποσό», δήλωσε για την καριέρα του στην υποκριτική και το μόντελινγκ.

Τέλος, ο Νίκος Αναδιώτης ανέφερε πως για πολλά από τα προβλήματά του, ειδικότερα τα οικογενειακά, συμβουλεύεται τον πνευματικό του και τόνισε πως η γυναίκα του είναι δεκτική σε αυτό.

«Έχω πνευματικό. Πολλά από τα οικογενειακά μας ζητήματα τα λύνουμε μαζί του. Ευτυχώς, η Βασιλική είναι δεκτική σε αυτό», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο, o Νίκος Αναδιώτης αναφέρθηκε στην κοσμοθεωρία του γύρω από τα στερεότυπα ανδρών και γυναικών.

«Θεωρώ τον εαυτό μου παραδοσιακό. Μιλάμε για μία κοινωνία ιδεατή ότι για να νιώθει καλά ένας άνδρας με τον εαυτό του πρέπει να αφήνει τη γυναίκα του λίγο παραπάνω στο σπίτι και αν νιώθει αυτός καλά θα νιώθουν και οι τριγύρω του».

Για τη σχέση του με τον Θεό ανέφερε: «Αν με ρωτήσεις γιατί να ζει κανείς, θα σου πω για να έρθει κοντά στον Θεό. Αν έχεις κριτήριο κάθε σου πράξη να είναι αρεστή στον Θεό, πας καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top