Σμαράγδα Καρύδη: Η αμηχανία στις ερωτικές σκηνές με τον Θοδωρή Αθερίδη

Η ηθοποιός έκανε ποδαρικό στην εκπομπή «Night Out»

Ποδαρικό στην εκπομπή «Night Out» με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έκανε η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για όλα, αλλά και το πόσο άβολα νιώθει όταν αναγκάζεται να γυρίσει ερωτικές σκηνές ακόμη κι αν ο παρτενέρ της είναι ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης.

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιμήθηκε τη Σμαράγδα Καρύδη όταν... νευριάζει!

 

«Είναι συνήθως άβολο όταν έχεις να κάνεις ερωτικές σκηνές. Είναι δύσκολο ακόμη και με τον άνθρωπο που την κάνεις είστε ζευγάρι. Ακόμη και σε αυτή τη φάση ότι όλοι σας βλέπουν. Λέω “Αχ Θεέ μου να τελειώσει”. Με τον Θοδωρή το συζητούσαμε προσφάτως. Έχουμε κάνει στην ταινία “Από έρωτα”. Είναι σαν να δίνεις κάτι από τον εαυτό σας. Δε νιώθεις ωραία…» δήλωσε η ηθοποιός.

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου»

 

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή με τον Θοδωρή Αθερίδη ανέφερε: «Δεν μπορώ να με φανταστώ σε κάτι με κανονικό ωράριο, ο Θοδωρής επειδή κάνει πιο ολοκληρωμένα πράγματα, κάνει αυτό που φαντασιώνεται, από λευκό χαρτί φτιάχνει έναν ολόκληρο κόσμο, οπότε νιώθει πιο πλήρης μέσα σε αυτό. Κάποια στιγμή είχα και εγώ την ανάγκη να ακολουθήσω τις ανάγκες μου. γι' αυτό και χωριστήκαμε για λίγο, και ξανασυναντιόμαστε όποτε κάνουμε κέφι. Δεν αποφεύγουμε πιστεύω τα πολλά - πολλά, έχουμε κάνει μαζί ταινίες, έχουμε παίξει μαζί στο θέατρο. Δεν πολύ θέλω να δηλώνουμε πράγματα μαζί γιατί μπαίνεις μετά σε μία διαδικασία να δικαιολογείσαι διαρκώς. "Και τώρα πώς τα πάτε, τώρα είστε καλά; Τώρα χωρίσατε;", δεν μ' αρέσει αυτό, γι' αυτό δεν λέω πολλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top