Μαρία Μιχαλοπούλου: Ξανά στο χειρουργείο το μοντέλο του GNTM!

Αντιμετωπίζει το πρόβλημα υγείας της με θάρρος και πολύ χιούμορ

Πριν από λίγο καιρό η Μαρία Μιχαλοπούλου, η οποία μάς «συστήθηκε» μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, αποκάλυψε ότι το πρόβλημα υγείας για το οποίο είχε μιλήσει στον διαγωνισμό μόδας, την ανάγκασε να υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις.

Μαρία Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία & το μήνυμα μετά το πρώτο χειρουργείο

Η πρώην παίκτρια του GNTM και της Φάρμας έχει εκ γενετής ένα αιμαγγείωμα. Έτσι, μπαίνει στο χειρουργείο πολύ συχνά προκειμένου να το αφαιρέσει.

«Βρείτε τις διαφορές, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα. Μην βιαστείτε να μου πείτε “καλή ανάρρωση”, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση», είχε αποκαλύψει αρχικά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ίδια μέσα από το Instagram.

Οι νέες αναρτήσεις της Μαρίας Μιχαλοπούλου – Μπήκε ξανά στο χειρουργείο! 

Το μεσημέρι της Κυριακής 6/3 το νεαρό μοντέλο ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι μπήκε στο χειρουργείο για όγδοη φορά.

Ωστόσο η ίδια αντιμετωπίζει με δύναμη θάρρος και πολύ χιούμορ το πρόβλημά της και μάλιστα… βρήκε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί τους επιδέσμους που έχει στο χέρι της!

«Παιδιά χθες έκανα κι άλλη επέμβαση, την όγδοη και ένας φίλος κατάφερε και μου βρήκε πολύχρωμους επιδέσμους. Οπότε ο γιατρός μου έδωσε το χέρι με πράσινο φωσφοριζέ επίδεσμο, τόσο καλό γιατρό έχω. Και μιας και είναι απόκριες ντύθηκα πολύχρωμος Τουταγχαμών», είπε χιουμοριστικά το νεαρό μοντέλο σε μία σειρά από Instagram stories.

Δείτε παραπάνω το βίντεο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top