Ο Βασίλης Μπουλούμπασης «καρφώνει» τις αγενείς παρουσιάστριες

Τι λέει ο hair stylist των επωνύμων για τη Δέσποινα Βανδή

«Χείμαρρος» ήταν ο Βασίλης Μπουλούμπασης, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Ο κομμωτής των διάσημων αρχικά αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος δε συμφωνούσε με την απόφασή του να ασχοληθεί με την κομμωτική.

 

«Ο πατέρας μου δε συμφωνούσε με την απόφασή μου να γίνω κομμωτής. Πήγα σε σχολή κρυφά τον πρώτο χρόνο, την οποία πλήρωνα μόνος μου. Δούλευα ως ντελίβερι και σε σούπερ μάρκετ- κρεοπωλείο ενός συγγενή που έκοβα κιμά και μετά τυριά», είπε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίοδο που πήγε φαντάρος.

«Με έβαλαν μέσα σε ένα κουρείο και κούρευα αμέτρητα κεφάλια. Έκανα μοντέρνα κουρέματα και γι αυτό έφαγα πέντε μέρες φυλακή».


Τα «καρφιά» σε παρουσιάστριες που δε λένε ούτε ευχαριστώ

Ο Βασίλης Μπουλούμπασης όλα αυτά τα χρόνια έχει κουρέψει και χτενίσει πολλές παρουσιάστριες και όπως είπε ο ίδιος κάποιες από αυτές δεν έχουν πει ούτε ένα ευχαριστώ. «Έχω συνεργαστεί με άτομα που δε μου έχουν πει ένα ευχαριστώ. Οι εκπομπές δεν ανήκουν στον παρουσιαστή, αλλά στο σύνολο που δουλεύει γι αυτή. Νιώθω αχαριστία από ανθρώπους. Κάποιες παρουσιάστριες είναι απότομες και αγενείς. Θεωρώ απρέπεια το να μου συμπεριφέρεται ο άλλος άσχημα, εκεί θα λήξω τη συνεργασία. Δε μου αρέσει όταν μια παρουσιάστρια που συνεργαζόμασταν, να βάζει λόγια σε μια άλλη».

«Η Δέσποινα Βανδή είναι στην καλύτερή της φάση»

Ο hair stylist επιμελείται το look της Δέσποινας Βανδή και όπως είπε ο ίδιος «είναι στην καλύτερή της φάση». Είναι χαρούμενη, ευχάριστη, έτσι κι αλλιώς σαν άνθρωπος είναι πολύ καλό παιδί, κυρία και ευγενική. Πολύ σωστή».

 


«Δε θα ήθελα να γίνω μπαμπάς»

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζω μόνος μου, δεν έχω συζήσει ποτέ, θέλω να είμαι μόνος μου. Δε θα ήθελα να γίνω μπαμπάς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top