Λάκης Λαζόπουλος: «Με την Τασούλα δε χωρίσαμε ποτέ, εγώ απομακρυνόμουν!»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού για τη σύζυγό του που έφυγε από τη ζωή

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου

Τον Αύγουστο του 2019 έφυγε από τη ζωή, μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο, σε ηλικία 60 ετών, η σύζυγος του Λάκη Λαζόπουλου, Τασούλα Λαζοπούλου. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας της, ήταν σιωπηρά δίπλα της και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ο ηθοποιός και η κόρη τους, Μαριέλλη.

Καλεσμένος της Αννίτας Πάνια το βράδυ της Τετάρτης, ο επιτυχημένος καλλιτέχνης μίλησε από καρδιάς για τη σύζυγο του και τις δύσκολες περιόδους που πέρασαν στο παρελθόν.

Ο Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την απώλεια της μητέρας και της γυναίκας του

Λάκης Λαζόπουλος

Ο Λάκης Λαζόπουλος συγκινήθηκε πολύ μιλώντας για τον θάνατο της συζύγου του

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχαμε μεγάλο σεβασμό με την Τασούλα, δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον. Είχαμε και περιόδους που εγώ απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα όμως, επέστρεφα. Δε χωρίσαμε, ποτέ, δεν πήραμε διαζύγιο, αλλά περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι. Με την κατανόηση, όμως, ότι δεν μπορώ να βρω έναν άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα».

Τασούλα Λαζοπούλου Λάκης Λαζόπουλος

Παλιότερη φωτογραφία του Λάκη Λαζόπουλου με την αείμνηστη σύζυγό του, Τασούλα

Συγκινεί ο Λάκης Λαζόπουλος με την εξομολόγηση για τη σύζυγό του!

«Νομίζω ότι αυτά που είχα να της δώσω, τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από μένα. Το όνειρο της, όπως το είχε φανταστεί, σίγουρα δεν το έφερα σε πέρας εγώ», πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος στη βραδινή εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top