Victoria & David Beckham: Θυμήθηκαν τα πρώτα χρόνια του έρωτά τους

Αγνώριστοι στις φωτογραφίες τους για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Δείτε βίντεο για την οικογένεια Beckham από το Breakfast@Star

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του πλανήτη, η Victoria κι ο David Beckham γιόρτασαν την αγάπη τους με... ζευγαρίστικες φωτογραφίες τους από το παρελθόν.

David - Victoria Beckham: Οι διακοπές την Ελλάδα!

Η σχεδιάστρια μόδας, μοιράστηκε εικόνες από το ταξίδι του μέλιτος στη Γαλλία όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι, με την πρώην τραγουδίστρια να δηλώνει εθισμένη με τα ξανθά μαλλιά του συζύγου της.

Ακόμα, το πρώην spice girl έκανε ένα post, με εκείνη και πάλι την αγκαλιά του David, ενώ στη φωτογραφία ανέφερε ότι ήταν έγκυος στον γιο τους Brooklyn.

Η Victoria Beckham τρώει το ίδιο ακριβώς φαγητό κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια

Oι αναρτήσεις του David Beckham

O David Beckham με τη σειρά του τίμησε τον έρωτά του για τη σύζυγό του, αναρτώντας φωτογραφίες τους -τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν-, ενώ παράλληλα κοινοποίησε και φωτογραφία της κόρης τους, επισημαίνοντας ότι οι δυο γυναίκες είναι δύο πανέμορφες και δυνατές οντότητες.

Μάλιστα, ο David έδωσε στην κόρη του να καταλάβει πως θα είναι για πάντα ο Βαλεντίνος της. Η Harper έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε εκείνον, ενώ όταν του ανακοίνωσε ότι είναι ερωτευμένη, ο διάσημος πατέρας της έκανε ένα από τα πιο ωραία reactions.

Η αντίδραση του David Beckham τώρα που η 10χρονη κόρη του ερωτεύθηκε!

Victoria & David Beckham: Παντρεμένοι 23 χρόνια

Η Victoria και ο David παντρεύτηκαν το 1999 κι έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τον Brooklyn, τον Romeo, τον Cruz και τη Harper να συμπληρώνουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top