Ο Γιώργος Σαμπάνης μας συστήνει την αδερφή του - Μοιάζουν πολύ!

«Ομορφόσογο», σχολιάζουν οι διαδικτυκοί τους φίλοι

Πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή για την περιπέτειά του με τον Covid-19

Ο Γιώργος Σαμπάνης μάς σύστησε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram την αδερφή του, Μαρία!

Γιώργος Σαμπάνης: Μιλά πρώτη φορά για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό

Ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία φωτογραφία, όπου βλέπουμε τα δύο αδέρφια να ποζάρουν μπροστά από τη λίμνη των Ιωαννίνων και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι ολοφάνερη!

 

«Πάντα στο πλευρό μου», έγραψε ο Γιώργος Σαμπάνης στη λεζάντα, με τους διαδικτυακούς του φίλους να σχολιάζουν πως είναι «ομορφόσογο».

Οι γονείς τους χώρισαν, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, το 1989 και ο τραγουδιστής έχει δύο ακόμα αδέρφια από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του.

«Ο χωρισμός των γονιών μου δε με έχει φέρει απέναντι στον θεσμό του γάμου. Με έχει φέρει στη σοβαρότητα που έχει ο θεσμός. Οι γονείς μου αγαπιούνται πολύ και δε μου δημιούργησαν προβλήματα. Αλλά το να είσαι παιδί χωρισμένων γονιών δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα. Ακόμη και με αυτούς τους γονείς. Ειδικότερα το 1989, το 1990. Άλλες εποχές. Ευτυχώς οι γονείς μου ήταν βράχοι. Δε θέλω να κάνω μια οικογένεια που μετά θα χωρίσει. Από αυτή την έννοια είμαι πάρα πολύ προσεχτικός», είχε δηλώσει ο Γιώργος Σαμπάνης σε συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η αδερφή του, Μαρία ασχολείται με ένα άκρως δημιουργικό και καλλιτεχνικό επάγγελμα: είναι ζαχαροπλάστης και φτιάχνει εντυπωσιακές τούρτες!

 


 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top