Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Το πρώτο μήνυμα μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Η συγκινητική ανάρτηση στο instagram!

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι, αποχαιρέτησαν χθες Τετάρτη (02/02) τον Πάνο Νάτση που σκοτώθηκε σε τροχαίο με τη μηχανή του το περασμένο Σάββατο. 

Καπουτζίδης: Ραγίζει καρδιές ο επικήδειος λόγος του για τον Πάνο Νατση

Το μοιραίο βράδυ ο αδικοχαμένος ηθοποιός είχε πάει μαζί με τον υπόλοιπο θίασο του «Όποιος θέλεις να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα γενέθλιά της. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, το πάρτι, το είχε διοργανώσει ο ίδιος. 

«Η αγάπη δεν τελειώνει εδώ» - Τα πρώτα λόγια της συντρόφου του Πάνου Νάτση

 

 

Η ηθοποιός λίγες ώρες μετά το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο της φίλο, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στo instagram. Συγκεκριμένα, αναδημοσίευσε το βίντεο της Ντάνης Γιαννακοπούλου, η λεζάντα του οποίου έγραφε

«Φίλε μου αγαπημένε, συνοδοιπόρε στη τέχνη και στη ζωή μου, δεν μπορώ να σε αποχαιρετήσω, ούτε μπορώ να σου πω αντίο. Προτιμώ να σε σκέφτομαι κάπου χαμένο σε πολύωρα γυρίσματα, κάπου να κυνηγάς το όνειρο σου.

Το όνειρο μας. Αυτή την αγνή δικαίωση της υποκριτικής μας τέχνης, όπως την οραματιζόμασταν ως παιδιά στο πρώτο έτος του τέχνης. Σ’ ευχαριστώ που γέμισες με τόσο φως, χαμόγελο και αγάπη τα τελευταία 12 χρόνια. Τώρα θα έλεγες “μη μασάς ρε Ντανακι, μη μασάς, προχωράμε”. Μασάω όμως ρε Πάνο.

Το βίντεο είναι από το 2019 με την αγαπημένη Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Μας είχαν βάλει να κάτσουμε χωριστά, είχα νευριάσει και είχα συνέχεια τα μάτια μου πάνω σου. Μάλλον δεν τα είχα αρκετά. Σε περιμένω στα όνειρα μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top