Εβελίνα Νικόλιζα: Έχασε 35 κιλά και τα ξαναπήρε

Η τραγουδίστρια - ηθοποιός στην παρέα του «Breakfast@star»

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι ταλαντούχα τραγουδίστρια, ηθοποιός και YouTuber. Τα τελευταία χρόνια τη βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται».

Το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Breakfast@star» και αναφέρθηκε στη απόφασή της να ανεβάσει ένα βίντεο στο YouTube δείχνοντας πώς κατάφερε να χάσει 35 κιλά και στη συνέχεια να βάλει και πάλι αυτά τα κιλά.

Εβελίνα Νικόλιζα

«Έκανα ένα βίντεο δείχνοντας πώς έχασα 35 κιλά και στη συνέχεια ένιωσα την ανάγκη να κάνω ακόμα ένα δείχνοντας πως πήρα και πάλι αυτά τα κιλά. Δυστυχώς, το 90% των ανθρώπων που έχουμε θέμα με το βάρος μας παίρνουμε ξανά αυτά τα κιλά. Είναι στο χέρι μας να μπούμε σε αυτό το 10% των ανθρώπων που δεν τα παίρνουν ξανά. Μέχρι στιγμής δεν τα έχω καταφέρει, αλλά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω. Το θέμα είναι να μην φάμε ξανά, εκεί το χάνω εγώ», δήλωσε η ίδια.

Γιατί πήρε την απόφαση να κάνει αυτά τα βίντεο; «Μου αρέσει πολύ να μιλάω με τον κόσμο. Είπα να κάνω αυτό το βίντεο για να έχω να το βλέπω και να πω στον εαυτό μου: «Εβελίνα μαζέψου, τώρα το είπες δημόσια γιατί μετά τι θα πουν όταν τα έχασες και μετά πήρες και πάλι αυτά τα κιλά;», Βέβαια, δε δούλεψε καθόλου αυτό», απάντησε με χιούμορ.

Κλείνοντας, σχολίασε και τη συμμετοχή της μητέρας της, Μπέσσυς Αργυράκη στο DWTS, αλλά και την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς.

DWTS: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μπέσσυ Αργυράκη

Μπέσσυ Αργυράκη: Αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε οικειοθελώς από το DWTS

«Την καμάρωσα τη μαμά μου στο DWTS. Χάρηκα πάρα πολύ που παραχώρησε τη θέση της σε κάποιον άλλον, γιατί πίστευα ότι δε θα το κάνει. Την είδα πόση ήταν η λαχτάρα της για το DWTS. Είχε παθιαστεί με τον χορό. Άξιζε να φτάσει τόσο μακριά».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top