«Είμαι διαβητική, είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα, με έπιασε πανικός»

Σε απόγνωση γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός

Δείτε όσα είπε στο Πρωινό η Ελένη Γερασιμίδου

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια αλλά και οι υπόλοιποι κάτοικοι της Παλλήνης, λόγω της χιονόπτωσης, μίλησε στο Πρωινό η Ελένη Γερασιμίδου.

Ελένη Γερασιμίδου: Σαν δυο σταγόνες νερό με την κόρη της, Αγγελική

«Δεν πήρα για προσωπικό λόγο, άτυπα εκπροσωπώ μία γειτονιά εδώ στη Νέα Παλλήνη. Έχει πάρα πολλά προβλήματα κι έτσι αναγκάστηκα να προβώ σε αυτό το βήμα. 18 ώρες είμαστε χωρίς ρεύμα και δεν έχουν έρθει να μας ανοίξουν τον δρόμο», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός. 

Ελένη Γερασιμίδου Αγγελική Ξένου

Η Ελένη Γερασιμίδου με την κόρη της, Αγγελική Ξένου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Υπάρχουν άτομα με ειδικές ανάγκες στη γειτονιά, μάλιστα με πήρε η μητέρα ενός κοριτσιού. Υπάρχουν δύο ηλικιωμένοι που ξέμειναν εδώ από την πρώτη ημέρα και φιλοξενούνται, ευτυχώς υπάρχει η ανθρώπινη αλληλεγγύη. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται φάρμακα κι αναγκάστηκε ο γιος του ενός να έρθει με την Πυροσβεστική και μετά με τα πόδια να φέρει το φάρμακο της μητέρας του. Μόνο ένας άνθρωπος από τον Δήμο Παλλήνης απαντάει, ο Δήμαρχος δεν υπάρχει, είναι όλοι του στιλ Πατούλη. Δεν κάνουν τίποτα», πρόσθεσε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Τι είπε η Ελένη Γερασιμίδου όταν γνώρισε τον άντρα της: «Ζαβό είναι...»

«Είμαστε 18 ώρες χωρίς ρεύμα κι εγώ είμαι διαβητική. Κάποια στιγμή, με έπιασε πανικός για το τι θα γίνει. Μεγάλη γυναίκα είμαι, 72 ετών. Με έπιασε πανικός, αλλά δε σας το λέω ως προσωπικό πρόβλημα», συμπλήρωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top