Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός, έχασα τον εαυτό μου, χτύπησα άνθρωπο!»

Για ποιο λόγο συνέβη αυτό στον παρουσιαστή;

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με εξομολογητική διάθεση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλησε για μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του. Τότε που για να χάσει κιλά ακολούθησε τη συμβουλή να πάρει χάπια

Αρναούτογλου για κορωνοϊό: Φοβόμουν ότι δε θα προλάβω να πω αυτά που ήθελα

Όπως αποκάλυψε στον Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης: «Έχω περάσει πολύ δύσκολα με τα κιλά μου. Ίσως η πιο δύσκολη στιγμή και η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου έχει να κάνει με την προσπάθεια να χάσω κιλά. Είναι κάτι που πραγματικά με πονάει και γι’ αυτό σοβαρεύω όταν το συζητάω. Ίσως να είχα μια πολύ κακή συνέχεια στη ζωή μου με αυτό που πήγα να κάνω. Όταν αφέθηκα και είπα στον εαυτό μου να φάει και να κάνει ό,τι θέλει, που δεν ξέρω για ποιο λόγο το αποφάσισα αυτό, μετά από ένα χρονικό διάστημα αποφάσισα να κάνω μια επέμβαση».

Γρηγόρης Αρναούτογλου Νίκος Χατζηνικολάου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με εξομολογητική διάθεση στον Νίκο Χατζηνικολάου

«Βρέθηκα σε έναν πλαστικό χειρουργό και μου είπε πως θα με βοηθήσει και θα μου δώσει ένα χάπι που θα μου κόψει την όρεξη. "Δε θέλω όμως να πεις πουθενά ότι θα πάρεις αυτό το χάπι", μου είπε. Με αγχώνει λίγο είναι η αλήθεια... Το παίρνω από το φαρμακείο κι ο φαρμακοποιός μου το δίνει δύσκολα», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής.

Αρναούτογλου: Βγήκε στην εκπομπή από το σπίτι του μετά τον κορωνοϊό

«Το παίρνω κι αλλάζει η ζωή μου. Από τη μία πολύ θετικά γιατί σταματάω να τρώω κι αρχίζω να χάνω κιλά, αλλά από την άλλη είχα πάρα πολλά νεύρα. Με αποκορύφωμα μια νύχτα, εκεί που παίζαμε χαρτιά, γίνομαι πάρα πολύ επιθετικός, επικρατεί μια τρέλα και χάνω τον εαυτό μου… Επιθετικός με το να χτυπήσω έναν άνθρωπο! Φεύγω από εκεί, με σταματάνε οι άλλοι άνθρωποι που ήταν εκεί, μαλώνω στον δρόμο και φτάνω πάλι στο να χτυπήσω κάποιον πάρα πολύ. Ξημερώνω χωρίς να μπορώ να κοιμηθώ, φτάνω στο ραδιόφωνο, γίνομαι επιθετικός ακόμη και με τη σύντροφο μου», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο Ενώπιος Ενωπίω. «Διαβάζοντας για αυτό το φάρμακο έπαθα σοκ! Το πετάω και είπα πως δε με ενδιαφέρει πια να χάσω κιλά. Είναι η καταλυτική και στενάχωρη στιγμή που αφέθηκα», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μιλήσει αρκετές φορές για τη μάχη με το περιττό βάρος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top